Melt Festival 2019 onthult Bon Iver

Photo: Cameron Wittig & Crystal Quinn

Melt Festival maakt vandaag de komst van Bon Iver bekend. De Canadese band is de eerste bevestiging voor het Duitse festival.

Bon Iver gaat een drukke zomer tegemoet. Na eerdere aankondigingen voor onder meer Best Kept Secret, Mad Cool en NOS Alive zijn is de band onder leiding van Justin Vernon ook aangekondigd voor Melt 2019. Daarmee is de eerste naam voor het Duitse festival bekend. Goed nieuws voor alle fans: morgen onthult het festival opnieuw acts. Stay tuned dus.

Vorig jaar had Melt met Florence + The Machine en The xx twee exclusieve headliners op het affiche staan. Daarnaast waren ook technogrootheden als Nina Kraviz, Ben Klock en John Hopkins te vinden op het Duitse festival. Wat het publiek van die editie vond, lees je in ons festivalrapport.

Melt Festival 2019

Photo: Stephan Flad (Melt 2018)

Op een oud industrieterrein nabij Berlijn wordt al sinds 1997 het Melt Festival georganiseerd. Het festival staat bekend om zijn electro- en technoscene. Het perfecte festival om de hele dag te dansen dus. Ook de komende zomer kan je weer 3 dagen lang dansen tot je er bij neer valt. Het festival vindt dan van 19 t/m 21 juli plaats. Met de aankondiging van Bon Iver is de eerste grote naam bekend.

Het is niet alleen de muziek die eruit springt op Melt; ook het terrein wordt ieder jaar geprezen. Het oude industrieterrein is volgens vele bezoekers een lust voor het oog! Ook vorig jaar bleek Melt met de ultieme locatie een adembenemend dansparadijs. Benieuwd wat de bezoekers nog meer vonden van het Duitse festival, check dan ons festivalrapport.

De kaartverkoop voor Melt 2019 is inmiddels ook van start gegaan. Voor tickets en meer info kun je terecht op de officiële site van het festival.

Melt Festival Logo

Melt Festival 2024

Locatie
Duitsland
Gräfenhainichen, Duitsland
Datum 11-13 juli 2024
Line-up
Freddy K
James Blake
Honey Dijon
Tickets Kopen