Melt 2019 maakt line-up compleet met onder meer Kaytranada en Virgil Abloh

Het affiche van Melt Festival 2019 is compleet. Het Duitse festival voegt onder meer Kaytranada Virgil Abloh toe aan de line-up.

Naast bovengenoemde namen geven ook Honey Dijon en FKJ acte de présence in de ‘Stalen Stad’. Wie er nog meer aanwezig zijn om een feestje te bouwen? Dat zijn onder meer:

 • HVOB
 • Job Jobse
 • Masego
 • Yung Lean
 • Mahalia
 • Ider
 • Pansy
 • Lotenheim
 • Paper
 • Jennifer Cardini
 • Magdalena
 • Adana Twins
 • Ben UFO
 • Shanti Celeste

In de onderstaande Facebookaankondiging van de organisatie vind je de gehele line-up.

In een eerder stadium strikte de organisatie al onder meer A$AP Rocky, Skepta, Bon Iver en Jorja Smith voor optredens op het verlaten industrieterrein van Melt.

Kaytranada

De Canadese Kaytranada komt oorspronkelijk uit Haïti. De dj/producer maakt al zo’n zes jaar catchy hiphop-beats en produceerde eerder tracks voor onder meer Vic Mensa, Mobb Deep, Freddie Gibbs en Azealia Banks, maar ook zijn solo-carrière is veelbelovend. Kaytranada heeft verschillende EP’s uitgebracht en zijn vooralsnog enige langspeler ‘99.9%‘ stamt uit 2016. Op deze plaat gaat de producer de samenwerking aan met onder meer BADBADNOTGOOD en Anderson. Paak.

Melt Festival 2019

Photo: Stephan Flad (Melt 2018)

Op een oud industrieterrein nabij Berlijn wordt al sinds 1997 het Melt Festival georganiseerd. Het festival staat bekend om zijn electro- en technoscene: perfect om de hele dag én nacht te dansen dus. Ook aankomende zomer kunnen de voetjes weer 72 uur lang non-stop van de vloer. Het festival vindt dan plaats van 19 tot en met 21 juli. De kaartverkoop is inmiddels in volle gang. Voor tickets en meer info kun je terecht op de officiële site van het festival.

Het is overigens niet alleen de muziek die eruit springt op Melt; ook het terrein wordt ieder jaar geprezen. Het oude industrieterrein is volgens vele bezoekers een lust voor het oog! Ook vorig jaar bleek het festival de ultieme locatie voor een adembenemend dansparadijs. Benieuwd wat de bezoekers nog meer vonden van het Duitse festival? Check dan ons festivalrapport.

Melt Festival Logo

Melt Festival 2024

Locatie
Duitsland
Gräfenhainichen, Duitsland
Datum 11-13 juli 2024
Line-up
Freddy K
James Blake
Honey Dijon
Tickets Kopen