Bloc Party, Band Of Horses en meer voor Cactusfestival 2019

Bloc Party
Foto: Kamiel Scholten/Festileaks

Bloc Party, Aldous Harding en Neneh Cherry spelen begin juli op Cactusfestival 2019. Het Belgische festival vindt in hetzelfde weekend plaats als Down The Rabbit Hole in Brugge.

Ook het Belgische Cactusfestival maakt nieuwe namen bekend voor de 2019 editie. Na de eerdere bekendmaking van Oscar And The Wolf maakt de organisatie nog vier namen bekend voor de aankomende editie.

De vier nieuwe bevestigingen zijn:

  • Bloc Party
  • Band Of Horses
  • Aldous Harding
  • Neneh Cherry

Deze artiesten zijn dankzij dit nieuws ook kanshebbers voor Down The Rabbit Hole. De beide festivals vinden in hetzelfde weekend plaats, van 5 tot en met 7 juli.

Bloc Party

Bloc Party

Bloc Party is een Britse indie-rockgroep, die in 2002 werd opgericht onder de naam The Angel Range. Vanaf september 2003 is de naam Bloc Party een feit. De band heeft sindsdien vijf studioalbums voortgebracht, waarvan het meest recente Hymns dateert uit 2016.

Afgelopen jaar deed de groep rondom zanger Kele Rowland Okereke een tour, waarin de debuutplaat Silent Alarm integraal werd uitgevoerd. Deze langspeler bevat hits als ‘Helicopter’, ‘Banquet’, ‘This Modern Love’ en ‘So Here We Are’, en ook AFAS Live had het voorrecht de vruchten van de viering van dit succesalbum te mogen plukken.

De band treedt in 2019 op Hurricane en Soutshide en Cactusfestival op, en stond in 2016 nog op Benàccasim en Northside.

Cactusfestival 2019

Het Belgische Cactusfestival vindt volgende zomer plaats van 5 tot en met 7 juli in Brugge. Het festival weet jaarlijks zo’n 25.000 bezoekers te trekken. Afgelopen zomer waren onder andere  Emeli SandéTriggerfinger en Arsenal van de partij.

De ticketverkoop is inmiddels van start gegaan. Voor meer informatie kun je terecht op de website van het festival.

Cactus Festival Logo

Cactus Festival 2024

Locatie
België
Brugge, België
Datum 12-14 juli 2024
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Kopen