Op weg naar Best Kept Secret: De eerste festivalshow van Christine and the Queens

Christine and the Queens
Foto: Kamiel Scholten/Festileaks

Komende zomer kunnen we genieten van Christine and the Queens op Best Kept Secret! We kennen de Française als een powervrouw en dat lijkt met haar show op Coachella 2019 niet veranderd te zijn. Wat kunnen we van deze sensationele vrouw verwachten op Best Kept Secret? We nemen haar show op Coachella door en vertellen je alle verwachtingen voor haar optreden deze zomer!

1. Heel veel Chris

Christine and the Queens Setlist Coachella Festival 2019 2019

Het grootste deel van haar setlist bestaat uit nummers van haar album Chris, dat in september zijn 1-jarig bestaan viert. Dat is ook niet zo gek, want met dat album brak ze echt door naar de grotere podia en oogstte ze veel lof. Dat is absoluut geen straf, want met nummers als ‘Comme Si’ weet je eigenlijk al zeker dat het dansen wordt. Maar voor liefhebbers van haar oudere werk is er nog geen man overboord, want ‘Saint Claude’ en ‘iT’ komen ook nog gewoon voorbij.

2. Strakke pasjes

Als ze met haar muziek de sfeer niet kan verhogen, doet haar show dat wel. Ze heeft dan wel niet the moves like Jagger, maar haar show heeft meer overeen met die van Michael Jackson. Ze liet in de videoclip van ‘Comme Si’ al zien wat ze in huis had, maar ze weet het ook op het podium helemaal waar te maken. Met goed gechoreografeerde dans en acts op het podium blaast deze vrouw je geheid omver!

3. Powervrouw

Naast haar show maakt haar persoon zelf ook nogal indruk. Ze identificeert zich als pansexueel en geeft duidelijk niet om de meningen van anderen. Met een krachtige uitstraling en no nonsense attitude kan ze bijna alleen maar bewondering opwekken. Girl power!

Christine and the Queens

christine and the queens

Héloïse Létissier, ofwel Christine and the Queens, is een Franse zangeres. Na haar tweede EP speelde ze in het voorprogramma van onder andere Lykke Li, Woodkid en Stromae. Ze brak internationaal door met haar debuutalbum Chaleur Humaine. Hier staat onder meer hitsingle ”Christine” op. De tweede plaat Chris verscheen in september 2018. Volgende zomer staat ze onder meer op Roskilde
en Best Kept Secret.

Best Kept Secret

BKS 2018
Foto: Kamiel Scholten / Festileaks

Best Kept Secret vindt komend jaar plaats in het laatste weekend van mei en begin juni. Op 31 mei, 1 en 2 juni 2019 strijkt het festival neer in Hilvarenbeek. Bon IverKraftwerk en Christine and the Queens zijn de headliners van dit jaar.  Tickets voor het festival zijn al in de voorverkoop. Kaarten voor een weekend feest kosten je €158,-. Voor één dag betaal je €85,-.

Best Kept Secret Logo

Best Kept Secret 2019

Locatie
Nederland
Hilvarenbeek, Nederland
Datum 31 mei - 2 juni 2019
Line-up
St. Paul
Bon Iver
Whispering Sons
Tickets Niet meer beschikbaar.