The Strokes en meer naar Open’er 2019

The Strokes

Nieuwe namen voor het Poolse Opener 2019! Onder andere The Strokes en Marina and the Diamonds zijn aangekondigd voor het festival.

In een tijdsbestek van drie uur maakte het Poolse festival vijf grote namen bekend. Naast The Strokes en Marina and the Diamonds zijn ook LP, The Voidz en Sokół bevestigd.

Eerder werden onder meer Vampire Weekend, Travis Scott, Greta van Fleet en The Smashing Pumpkins bekendgemaakt.

Check hier alle namen die Open’er heeft toegevoegd aan de line-up en bekijk de officiële aankondiging van The Strokes:

  • The Strokes
  • Marina and the Diamonds
  • LP
  • The Voidz
  • Sokół

The Strokes

Het in 1998 opgerichte The Strokes is bij het grote publiek bekend door de hit ‘Last Nite’. De Amerikaanse rockband bracht in 2013 voor het laatst een langspeler uit, Comedown Machine. Wanneer de opvolger komt, is niet bekend. Volgens eerdere geluiden zou dit nieuwe album al in 2017 verschijnen. The Strokes heeft sinds een optreden op Lollapalooza in het voorjaar van 2017 niet meer op het podium gestaan, maar deze zomer zijn de heren dus weer op de festivalweides te bewonderen.

Open’er Festival 2019

Het Poolse Open’er vindt dit jaar plaats van 3 tot en met 6 juli in het Gdynia, nabij Gdansk. Vorig jaar stonden onder meer Massive Attack, Depeche Mode, Gorillaz en Bruno Mars op de planken. Dit jaar staan onder andere Vampire Weekend, Travis Scott, Greta van Fleet, The Strokes en The Smashing Pumpkins op het affiche. Tickets voor het festival zijn al een tijdje in de verkoop. Voor meer informatie kun je terecht op de officiële festivalwebsite.

Open'er Logo

Open'er 2024

Locatie
Polen
Gdynia-Kosakowo, Polen
Datum 3-6 juli 2024
Line-up
Sam Smith
Doja Cat
Foo Fighters
Tickets Kopen