Chase & Status en meer naar EXIT 2019

ChaseAndStatus

Er zijn nieuwe namen voor EXIT 2019. Chase & Status, Dub FX en meer zijn toegevoegd aan het programma.

Dit jaar is er ook een nieuwe stage op EXIT Festival. Op de X-Bass PIT Stage zullen onder meer 1991, Technimatic, Turno, Gydra en Drop Sensai optreden. Bekijk voor alle nieuwe namen onderstaande video.

Chase & Status komen naar EXIT festival met hun nieuwe show RTRN II JUNGLE. De show is vernoemd naar het nieuwe album van de DJ´s. Niet alleen brengen ze Kabaka Pyramid en Brockie & Det met zich mee. Ze houden daarnaast ook een tribute voor de recentelijk overleden frontman van The Prodigy, Keith Flint.

Chase & Status

Chase & Status, een naam die in de drum ‘n’ bass zien bijna niet meer weg te denken is. In 2003 opgericht door Saul Milton (Chase) en Will Kennard (Status). Zes jaar later kwam de single ‘End Credits’ uit en deze werd zeer goed ontvangen door het publiek. De plaat eindigde namelijk op de 9e plaats van de UK Singles Chart. In minder dan 10 jaar hebben de mannen zich ontwikkeld tot een populair producersduo dat al op menig festival heeft gestaan. Zo stond Chase & Status in 2010 bijvoorbeeld op Glastonbury Festival en Lowlands en in 2012 op Pinkpop en Rock Werchter.

Sinds 2009 voegt Rage zich bij de optredens, een MC die tijdens de liveoptredens helemaal los gaat. Naast EXIT 2019 is deze act ook op Pukkelpop te zien.

EXIT 2019

Het Servische EXIT Festival vindt dit jaar plaats van 4 tot en met 7 juli in Novi Sad. Met de aankondigingen van onder meer Sofi TukkerThe Cure, Paul Kalkbrenner, Carl Cox en Dimitri Vegas & Like Mike is de toon gezet voor de line-up. Voor meer over het festival kun je terecht op de officiële festivalwebsite.

EXIT Festival steunt niet alleen op een sterke line-up, maar ook op een fabelachtige locatie. De nachtelijke sferen in en rondom het Fort van Petrovaradin maken de festivalervaring namelijk compleet. Niet voor niets won het festival afgelopen jaar de Festileaks Festival Award voor ‘beste locatie’.

Benieuwd naar de voordelen van EXIT, Kom er achter welke 6 dingen EXIT te bieden heeft! Nieuwsgierig geworden naar hoe EXIT wordt ervaren door de bezoekers? Check dan snel het festivalrapport van afgelopen editie.

EXIT Festival Logo

EXIT Festival 2021

Locatie
Servië
Novi Sad, Servië
Datum 8-11 juli 2021
Line-up
David Guetta
Paul Kalkbrenner
DJ Snake
Tickets Niet meer beschikbaar.