Eerste foto’s opbouw Pinkpop 2019

1432
Pinkpop 2018
Photo: Boy Janissen / Festileaks

De organisatie van Pinkpop 2019 is begonnen met de opbouw van het festivalterrein. Dat is te zien op een aantal foto’s die zijn verschenen.

Eerder deelde het festival zelf al het bericht dat de eerste paal in de grond zat. Nu zijn er nog meer foto’s verschenen van de opbouw. Bekijk de afbeeldingen hieronder. Ze zijn online gezet door de pagina Pinkpop Fans.

Het festival heeft ook laten weten dat het design van de Brightlands Stage aangepast zou worden. Hieronder kun je een eerste blik werpen op hoe het nieuwe podium eruit komt te zien.

Met het opbouwen van het festivalterrein kan de voorpret voor Pinkpop 2019 echt beginnen. Het blokkenschema is inmiddels ook bekend. Dat zorgt voor een aantal lastige clashes. In onze Festivalpodcast hebben het over een van deze clashes, San Holo versus Elbow.

Daarnaast brengt het festival in Landgraaf ook een speciaal stripboek uit ter ere van het 50-jarig jubileum. Vanwege de 50e editie heeft het evenement nog meer speciale dingen uitgebracht. Zo zijn er bijzondere Brand Bier blikken te koop.

Pinkpop 2019

Pinkpop 2018
Foto: Luca Bopp / Festileaks

Er zijn nog tickets te koop voor het evenement. Die kun je vinden op de officiële site.

Wil je alvast voorbereiden op wat je allemaal gaat horen op het festival? Luister dan ook onze Spotify Playlist.

Job Wierikx
Hallo! Ik ben Job en ik kom uit het pittoreske Oud Gastel in Brabant. Festivals zijn mijn grootste hobby, ik ben iedere zomer wel op een aantal festivals te vinden. Sziget is mijn favoriete festival en mijn favoriete bands zijn Foo Fighters, Muse, Editors en U2. Daarnaast hou ik ook heel erg van techno!