Fortarock 2019 maakt blokkenschema bekend

Fortarock
Foto: Kamiel Scholten/Festileaks

Het puzzelen voor Fortarock 2019 kan beginnen! Het festival heeft namelijk het blokkenschema bekendgemaakt.

Over clashes met de artiesten op de mainstage hoe je je geen zorgen te maken. Als deze spelen, staat er niemand op het podium in de Tent Stage en Hanks Garage. Zoals al eerder bekendgemaakt, sluit Behemoth de zaterdag van het festival af. De afsluitende act voor de zondag gaat naar Amon Amarth. Beide headliners spelen hun set van 21:45 tot 23:00 uur. Benieuwd naar het hele schema? Check de timetable op de website!

Het festival verlengde eerder dit jaar nog de early bird ticketverkoop. De organisatie deed dit omdat toen het tijdschema nog niet rond was. Fortarock liet ook weten dat het dit jaar een aantal headliners heeft misgelopen.

Fortarock 2019

Fortarock publiek 2016
Foto: Kamiel Scholten/Festileaks

FortaRock 2019 vindt plaats op 1 en 2 juni in het Goffertpark in Nijmegen. Dit jaar mogen onder andere Amon Amarth, Behemoth, Children of Bodom en vele anderen het festivalpubliek vermaken. Tijdens de vorige editie stonden onder meer Nightwish en Parkway Drive op de planken van het metalfestival.

Meer informatie over de komende editie is te vinden op de website van het festival. Ben je benieuwd naar FortaRock? Check dan het Festivalrapport van de afgelopen editie.