Lowlands maakte de afgelopen tijd telkens om 11u een nieuwe act wereldkundig. Onder meer Joep Beving en SG Lewis staan dit jaar in Biddinghuizen.

De organisatie strikte deze recente periode naast Joep Beving en SG Lewis namen als PUP, Jarreau Vandal, Ross From Friends en Tommy Genesis. In een eerder stadium presenteerde het festival onder andere de headliners Twenty One Pilots en Tame Impala. Ook The Prodigy zou komen optreden, maar deze show is na het overlijden van frontman Keith Flint afgelast.

Een overzicht van alle recente toevoegingen vind je hieronder:

 • Morgane Ji
 • DJ Bus Replacement Service
 • Jarreau Vandal
 • Joep Beving
 • Ross From Friends
 • PUP
 • Bjarki Happy Earthday AV
 • Yang Yang Cai
 • Tommy Genesis
 • Matrixxman
 • Sea Girls
 • SG Lewis

Joep Beving

Joep Beving is misschien niet de eerste naam die je verwacht op een festival als Lowlands. Hij is namelijk een pianist en componist. Dat wil niet zeggen dat hij hier niet thuishoort, want in 2018 trad Beving al op in Rotterdam tijdens Motel Mozaïque. De pianoman heeft inmiddels drie platen op zijn naam staan, waarvan Conatus uit 2018 het meest recent is.

Lowlands 2019

Lowlands 2018 Sfeer
Foto: Kamiel Scholten / Festileaks (Lowlands 2018)

De 27e editie van Lowlands vindt plaats van 16 tot en met 18 augustus 2019. Het festival vindt traditiegetrouw plaats op het festivalterrein in Biddinghuizen, naast attractiepark Walibi Holland. Een groot deel van de namen is al bekend. Onder meer Tame Impala, Twenty One Pilots, The NationalJames Blake en The Vaccines geven een optreden op het evenement. Tickets voor het festival in Biddinghuizen zijn al een tijdje uitverkocht.

Voor meer informatie over het festival kun je de officiële website bezoeken. Wil je je alvast opwarmen voor de aankomende editie van het festival? Beluister dan onze Spotify-playlist hieronder.

Op de hoogte blijven van het laatste festivalnieuws?

Abonneer je dan op onze Festival Nieuwsbrief! Elke week ontvang je de belangrijkste updates in één handig overzicht in je mailbox. Daarnaast ontvang je als abonnee speciale festivaltips en kun je meespelen met exclusieve winacties voor te gekke festivalprijzen.