Op weg naar Best Kept Secret: Primal Scream op All Points East

Primal Scream

Nog één week en dan kunnen we gaan genieten van Primal Scream op Best Kept Secret! Afgelopen vrijdag speelde de band hun eerste festivalshow op All Points East 2019 in London. Wij nemen de show met je door en bekijken wat je kunt verwachten op Best Kept Secret!

1. Variatie op de setlist

Al ruim 35 jaar laat Primal Scream al zien wat ze kunnen, en dus hebben ze ook genoeg nummers om uit te kiezen. Deze setlist bewijst dat maar weer eens. Er is namelijk geen album waar ze meer dan 2 nummers van hebben gespeeld. Deze variatie in songs zorgt dan ook voor een setlist die je helemaal scherp houdt. Het begin knalt er gelijk goed in met Movin’ On Up en Jailbird, om je daarna in vogelvlucht door het repertoire van de band te nemen. En als afsluiter lekker meezingen! Get yer rocks off, get yer rocks off, honey!

2. Vol passie

Zanger Bobby Gillespie heeft na al deze jaren zijn passie nog niet verloren – en dat is te zien. In zijn fuchsia-roze pak schreeuwt hij er lekker op los en gaat helemaal op in de muziek. Dit onder begeleiding van een kleurrijke lichtshow zorgt voor een aanlokkelijk totaal-pakket!

3. Stromende regen

Zelfs de regen kon de pret niet drukken in Londen. Tijdens het optreden brak er een flinke bui los, maar dat maakte het publiek niks uit. Er werd lekker door gedanst en de band trok zich er ook helemaal niks van aan. Als de zon zich op Best Kept Secret wel weet te tonen, kan dat alleen maar zorgen voor een nog betere show!

Primal Scream

De Schotse band Primal Scream vindt zijn oorsprong in Glasgow, in het jaar 1982. Vijf jaar later, in 1987, komt het debuutalbum Sonic Flower Groove uit. Inmiddels zijn we alweer 32 jaar en 11 albums verder en is de band niet meer weg te denken uit de rockmuziek. Komende zomer doen de heren opnieuw een ronde langs de Europese festivals en ze zijn onder andere te bewonderen op Best Kept Secret.

Best Kept Secret

Foto: Nathan Reinds (Best Kept Secret 2018)

Best Kept Secret vindt dit jaar plaats in het laatste weekend van mei en begin juni. Op 31 mei, 1 en 2 juni 2019 strijkt het festival neer in Hilvarenbeek. Bon IverKraftwerk en Christine and the Queenszijn de headliners van dit jaar. In het verleden waren Arctic Monkeys, Radiohead en The National in Hilvarenbeek te bewonderen. Om alvast in de stemming te komen voor de aankomende editie, hebben we de hoogtepunten van de eerste festivalshow van Christine and the Queens eens op een rijtje gezet.

Kaarten voor een weekend feest kosten je € 158,-. Voor één dag betaal je € 85,-. Meer informatie over Best Kept Secret vind je op de website.

Best Kept Secret Logo

Best Kept Secret 2023

Locatie
Nederland
Hilvarenbeek, Nederland
Datum 9-11 juni 2023
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Kopen