Pinkpop 2019 komt met Silent Disco, Celebration Show en Parkstad Stand

1726
Pinkpop 2018
Foto: Luca Bopp / Festileaks

Er zijn dit jaar veel nieuwe dingen te beleven op Pinkpop. Zo wordt er dit jaar een Silent Disco gehouden, is er een Celebration Show na Fleetwood Mac en komt er nog een nieuw podium bij.

Op de zondagavond van Pinkpop 2019 tovert de organisatie de Stage 4 om tot een Silent Disco. Je kunt kiezen tussen twee kanalen. Eén onder leiding van dj’s Brutus en Arnold. Zij gaan rock en alternatieve muziek draaien. Het andere kanaal is besteed aan dj’s Faketits en Jaksnhyde. Zet dat kanaal op voor meer R&B en guilty pleasures. De Silent Disco is open van 20:30 tot 00:00. Het feestje valt dus samen met onder andere het optreden van The Cure. Mocht je nog niet genoeg gedanst hebben, dan kun je daarna ook nog verder swingen bij Armin van Buuren. Check de officiële aankondiging hieronder.

Celebration Show

Op de laatste avond van het festival in Landgraaf, na de show van Fleetwood Mac vind er een Celebration Show plaats op de mainstage. Tijdens deze show wordt er teruggeblikt op 50 jaar Pinkpop. Misschien wordt er wel ingegaan op de speciale band van Krezip met het festival. Of wellicht komt de sprong van Eddie Vedder wel aan bod. Het belooft een spektakel van muziek, licht en lasers te worden, dus ga niet direct na Fleetwood Mac naar huis of naar de camping.

Parkstad Stand

Verschillende poptalenten mogen optreden op Pinkpop 2019. Voor deze gelegenheid werd de Parkstad Stand ontwikkeld waar deze talenten op de planken staan. De stand is alle drie de dagen van het festival te bezoeken. Onder meer 2 Matter, ELLE HOLLIS en Behind The Curtain verzorgen een optreden op het podium. Check de volledige line-up hieronder.

Pinkpop 2019

Pinkpop 2018
Foto: Luca Bopp / Festileaks

Er zijn nog tickets te koop voor het evenement. Die zijn te koop via Ticketmaster.

Wil je je alvast muzikaal voorbereiden op het festival? Luister dan ook onze Spotify Playlist.

Job Wierikx
Hallo! Ik ben Job en ik kom uit het pittoreske Oud Gastel in Brabant. Festivals zijn mijn grootste hobby, ik ben iedere zomer wel op een aantal festivals te vinden. Sziget is mijn favoriete festival en mijn favoriete bands zijn Foo Fighters, Muse, Editors en U2. Daarnaast hou ik ook heel erg van techno!