Drie weken voordat het festival van start gaat, maakt Primavera Sound 2019 het blokkenschema bekend. Bezoekers van het Spaanse festival kunnen eindelijk beginnen met het puzzelen.

Het tijdschema is nu te bekijken via de website van het festival. Bezoekers komen soms wel voor een lastige keuze te staan. Kies je bijvoorbeeld voor de indierock van Mac DeMarco, of ga je juist voor elektropop van Christine And The Queens? En wordt het de Spaanse zangeres Rosalía, of Amerikaanse rapper Pusha T?

Het festival vindt in hetzelfde weekend plaats als Best Kept Secret. Hierdoor kennen de festivals overlap in de line-up. Onder meer Christine And The Queens, Mac DeMarco en Kurt Vile & The Violators treden op beide festivals op. Best Kept Secret maakte eind april het tijdschema bekend.

Primavera Sound 2019

Primavera Sound
Photo: Thomas Heijligers – Festileaks

Primavera Sound werd voor het eerst gehouden in 2001 en vindt elk jaar plaats in Barcelona. Ieder jaar tovert het festival wel een gigantische line-up tevoorschijn. In 2018 stonden onder meer Artic Monkeys en Nick Cave op het podium van het festival en dit jaar zijn dat Tame Impala, Solange en Robyn.

Deze editie vindt plaats van donderdag 30 mei tot en met zaterdag 1 juni. Tickets voor het festival zijn nog te koop. Een ticket voor 3 dagen kost € 191,-. Meer informatie vind je op de websitevan het festival. Wil je graag wat sfeer opsnuiven van vorig jaar? Bekijk dan zeker de officiële aftermovie of check ons festivalrapport.

Op de hoogte blijven van het laatste festivalnieuws?

Abonneer je dan op onze Festival Nieuwsbrief! Elke week ontvang je de belangrijkste updates in één handig overzicht in je mailbox. Daarnaast ontvang je als abonnee speciale festivaltips en kun je meespelen met exclusieve winacties voor te gekke festivalprijzen.

Amber
Student Media, Informatie & Communicatie. Tussen al het feesten, studeren en werken door ben ik actief voor de nieuwsredactie van Festileaks. Verslaafd aan concerten, festivals, vinyl en eigenlijk gewoon muziek in het algemeen. Favorieten: Kendrick Lamar, Muse, Anderson .Paak, Travis Scott, The xx, Arctic Monkeys, Gorillaz en uiteraard Lowlands.