Best Kept Secret 2019 deelt blokkenschema

BKS 2018
Foto: Jokko (Best Kept Secret 2018)

Het puzzelen voor Best Kept Secret kan beginnen. De organisatie maakt zojuist het blokkenschema voor komende editie bekend.

Nu de timetable bekend is, kunnen festivalgangers beginnen met puzzelen. Met acts als Christine and the Queens, Bon Iver, Kraftwerk en Interpol kan dat nog een lastige taak worden. We nemen hier alvast enkele hoogtepunten met je door. Je vindt op de website van het festival uiteraard het volledige blokkenschema.

Speeltijd headliners

Kraftwerk
Photo: Peter Boettcher

Als eerst volgt een overzicht van de settijden van de grote publiekstrekkers. Bon Iver en Kraftwerk 3D krijgen op vrijdag en zaterdag vanaf 22.30u anderhalf uur de tijd om het publiek compleet in te pakken. Christine & The Queens moet het helaas met een kwartier minder doen vanaf 23.15u op de slotdag.

Overlap in het schema

Op een groot festival als Best Kept Secret ontkom je er door het grote aantal bands niet aan dat je zo nu en dan een onmogelijke keuze moet maken. De organisatie zorgt er met dit schema voor dat de acts op de eerste twee podia alvast niet clashen. Je komt bijvoorbeeld nog wel voor het dilemma te staan of je zondagmiddag 15u naar de show van Indian Askin gaat of dat je toch liever vooraan staat bij Whispering Sons.

Check hier ook het Facebookbericht van de organisatie:

Best Kept Secret 2019

BKS 2018
Photo: Kamiel Scholten / Festileaks

Best Kept Secret vindt dit jaar plaats in het laatste weekend van mei en begin juni. Op 31 mei, 1 en 2 juni 2019 strijkt het festival neer in Hilvarenbeek. Bon IverKraftwerk en Christine and the Queens zijn de headliners van dit jaar. Om alvast in de stemming te komen, hebben we de hoogtepunten van de eerste festivalshow van Christine and the Queens eens op een rijtje gezet.

Tickets voor het festival zijn al in de voorverkoop. Kaarten voor een weekend feest kosten je € 158,-. Voor één dag betaal je € 85,-. Meer informatie over het festival vind je op de website.


Best Kept Secret Logo

Best Kept Secret 2019

Locatie
Nederland
Hilvarenbeek, Nederland
Datum 31 mei - 2 juni 2019
Line-up
St. Paul
Bon Iver
Whispering Sons
Tickets Niet meer beschikbaar.