Van Halen-zanger waarschijnlijk special guest bij Armin van Buuren op Pinkpop 2019

David Lee Roth, de frontman van rockband Van Halen, komt naar Pinkpop 2019. Dat zegt hij zelf op zijn Facebook-pagina. De kans is aanwezig dat hij samen met Armin van Buuren de remix van het nummer ‘Jump’ gaat spelen.

‘See you at Pinkpop 2019’, luidt de tekst. Omdat het programma nagenoeg rond is, is het niet aannemelijk dat Van Halen een complete show verzorgt. Het is waarschijnlijker dat Roth als special guest aanwezig is bij het optreden van Armin van Buuren. Van Buuren heeft namelijk een remix gemaakt van de monsterhit ‘Jump’. De organisatie van Pinkpop heeft tot op heden niet gereageerd.

Armin van Buuren en David Lee Roth hebben al vaker de remix van ‘Jump’ gezamenlijk uitgevoerd op festivals. Zie bijvoorbeeld de show op het Ultra Festival in Miami van dit jaar. Gaat dit ook in Landgraaf het geval zijn?

Eerder deze week werd duidelijk dat het duo First Aid Kit zijn show in Landgraaf moet cancelen om gezondheidsredenen. Het is tot op heden niet bekend wie deze plek opvult.

Pinkpop 2019

Pinkpop 2018
Foto: Luca Bopp / Festileaks

Dit jaar viert Pinkpop zijn vijftigste verjaardag, en het volledige affiche is inmiddels bekend: Mumford & SonsThe Cure en Fleetwood Mac zijn de headliners. Het festival vindt plaats in het pinksterweekend: 8, 9 en 10 juni 2019. De kaartverkoop verloopt voorspoedig. In het eerste verkoopweekend zijn er namelijk 60.000 tickets verkocht. 

Ben je nieuwsgierig geworden naar het Limburgse festival? Check in ons festivalrapport wat bezoekers van de afgelopen editie vonden. Ook kun je interessante artikelen uit de rubriek ‘50 jaar Pinkpop‘ lezen, zoals over de dance-acts die de afgelopen jaren op Pinkpop hebben gestaan. Voor meer informatie over het festival en voor de ticketverkoop kun je terecht op de officiële website.

Beluister uiteraard ook onze Spotify-playlist:


Pinkpop Logo

Pinkpop 2024

Locatie
Nederland
Landgraaf, Nederland
Datum 21-23 juni 2024
Line-up
Ed Sheeran
Calvin Harris
Måneskin
Tickets Kopen