Advertisement

5 dingen die we verwachten van Christine and the Queens op Best Kept Secret

christine and the queens
Foto: Chris Stessens

Komend weekend is het dan zover, Best Kept Secret gaat beginnen! Er staan weer mooie artiesten op het programma, waaronder Christine and the Queens. Is ze weer helemaal in vorm? En wat kunnen we verder van haar show verwachten?

1. Heel veel energieke nummers

Christine and the Queens Setlist All Points East 2019 2019, Chris Tour

Zoals de setlist van All Points East laat zien, kunnen we niet alleen een uitgebreide show, maar ook veel dansbare nummers verwachten. Natuurlijk gaan met ‘Comme Si’ de voetjes van de vloer, maar dat is zeker niet de enige in dit rijtje!

2. Legendarische covers

Een nummer van Bowie coveren is vrijwel ieders droom, maar om dit op de juiste manier te doen, moet je van goede huize komen. Het gaat de zangeres ogenschijnlijk makkelijk af, als ze à capella een schitterende versie van ‘Heroes’ neerzet.

3. Dansen, heel veel dansen

Als haar afgelopen shows iets hebben bewezen is dat Christine een echt podiumbeest is die weet hoe ze een publiek moet entertainen. Bovenstaande video laat dat nog maar eens zien als ze helemaal los gaat. Strakke en intieme pasjes op het podium. Krijgt ze ook bij jullie de heupen los?

4. Powervrouw

I saw Christine and the Queens tonight in London and oh my god what a show

Naast haar show maakt haar persona zelf ook nogal indruk. Ze identificeert zich als pansexueel en geeft duidelijk niet om de meningen van anderen. Met een krachtige uitstraling en no nonsense attitude kan ze bijna alleen maar bewondering opwekken. Girl power!

5. Al met al een show om nooit te vergeten

Met dit alles kan het bijna niet anders dat Christine and the Queens een onvergetelijke indruk gaan achterlaten op Best Kept Secret komend weekend. Ben je niet geïmponeerd door haar strakke moves, dan zullen haar uitstraling en zangkunsten je wel over de streep trekken. We kunnen al bijna niet meer wachten.

Christine and the Queens

christine and the queens

Héloïse Létissier, ofwel Christine and the Queens, is een Franse zangeres. Na haar tweede EP speelde ze in het voorprogramma van onder andere Lykke Li, Woodkid en Stromae. Ze brak internationaal door met haar debuutalbum Chaleur Humaine. Hier staat onder meer hitsingle ”Christine” op. De tweede plaat Chris verscheen in september 2018. Volgende zomer staat ze onder meer op Roskilde 
en Best Kept Secret.

Best Kept Secret

BKS 2018
Foto: Kamiel Scholten / Festileaks

Best Kept Secret vindt komend jaar plaats in het laatste weekend van mei en begin juni. Op 31 mei, 1 en 2 juni 2019 strijkt het festival neer in Hilvarenbeek. Bon IverKraftwerk en Christine and the Queens zijn de headliners van dit jaar.  Tickets voor het festival zijn al in de voorverkoop. Kaarten voor een weekend feest kosten je €158,-. Voor één dag betaal je €85,-.

Best Kept Secret Logo

Best Kept Secret 2019

Locatie
Nederland
Hilvarenbeek, Nederland
Datum 31 mei - 2 juni 2019
Line-up
St. Paul
Bon Iver
Whispering Sons
Tickets Niet meer beschikbaar.