Weerbericht: Vergeet je zwembroek niet voor Best Kept Secret 2019

1872
BKS 2018
Foto: Ben Houdijk (Best Kept Secret 2018)

Het begin van de zomer kan tijdens Best Kept Secret al worden ingeluid. Het belooft namelijk een heerlijk zonnig en droog festivalweekend te worden met zomerse temperaturen. Dus vergeet vooral niet je zwembroek mee te nemen! De zonkracht is dit weekend ook hoog, dus het is verstandig om te blijven smeren.

Vrijdag 31 mei

⛅️ Verwachting: Droog, in de ochtend veel wolken, uiteindelijk breekt de zon door, matige zuidwestenwind
? Temperatuur: 23 ºC
? Aankomsttijd: Maakt niet uit
? Kledingadvies: T-shirt, korte of lange broek, jurkje, rok, lange mouwen voor late avond
Nacht: 11 ºC
? Hooikoorts: Veel graspollen, grote kans op hooikoortsklachten
? Zonkracht: 7
? Weercijfer: 7

De ochtend verloopt overwegend bewolkt, maar in de loop van de ochtend zijn er opklaringen. Prima weertje om je tent bij op te zetten. In de middag is er een afwisseling van stapelwolken en zon. In de avond is het vrij zonnig en blijft het nog een tijd lekker. Rond negen uur ‘s avonds is het een graad of 15. In de nacht is kan het nog wel fris zijn in een normale slaapzak.

Zaterdag 1 juni

⛅️ Verwachting: Zomers en vrij zonnig weer met een matige wind
? Temperatuur: 27 ºC
? Aankomsttijd: Maakt niet uit
? Kledingadvies: T-shirt, korte broek, jurkje, rok, zonnebril
Nacht: 15 ºC
?Hooikoorts: Veel graspollen, grote kans op hooikoortsklachten
? Zonkracht: 7
? Weercijfer: 9

Het is op zaterdag volop zomers weer met veel zonnige perioden. De zonkracht is hoog, waardoor je gemakkelijk kan verbranden. Blijf dus goed smeren! In de avond is het nog een graad of 21, dus ook heerlijk weer. Het is prima slapen in een normale slaapzak. ’s Nachts koelt het niet verder af dan naar 15 graden.

Zondag 2 juni

⛅️ Verwachting: Bewolking, afgewisseld met zonnige perioden, matige wind
? Temperatuur: 25-29 ºC
? Aankomsttijd: Maakt niet uit
? Kledingadvies: T-shirt, korte broek, jurkje, rok, zonnebril
Nacht: 16 ºC
? Hooikoorts: Veel graspollen, grote kans op hooikoortsklachten
? Zonkracht: 6-7
? Weercijfer: 8

De laatste dag belooft wederom een warme zomerse dag te worden. Hoe warm het precies gaat zijn is nog wat onzeker, maar het wordt zeker nog lange tijd heerlijk weer. Er zijn veel zonnige perioden die afgewisseld worden met wat bewolking. In de loop van de middag en avond stijgt de kans op regen- en onweersbuien, maar of en hoe laat de buien daadwerkelijk komen is nog zeer onzeker. Een poncho meenemen kan dus slim zijn!

Voor meer informatie over het weer in Hilvarenbeek bekijk je de weersverwachting van Weeronline. 

Best Kept Secret 2019

Foto: Jokko (Best Kept Secret 2018)

Best Kept Secret vindt eind deze week plaats. Op 31 mei, 1 en 2 juni 2019 strijkt het festival neer in Hilvarenbeek. Bon IverKraftwerk en Christine and the Queens zijn de headliners van dit jaar. Kaarten voor een weekend feest kosten je € 158,-. Voor één dag betaal je € 85,-. Meer informatie over het festival vind je op de website.

Benieuwd hoe een bezoekje aan Best Kept Secret precies wordt ervaren? Check dan het festivalrapport van afgelopen editie. Natuurlijk kun je ook alvast inkomen en luisteren naar onze Spotify-playlist van de aankomende editie.

Sinds mijn eerste keer Pinkpop (2011) verslaafd aan festivals en concerten. Fan van heel veel Belgische bands zoals Balthazar, maar ook van Anderson .Paak, Foals, Goldband, QOTSA en alles wat daar tussenin zweeft. Veel liefde voor Down The Rabbit Hole, Lowlands, Sziget en als het mag de wereld rondreizen.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.