Dubbel feest: tweede Casa Bacardí op Rock Werchter 2019

1941
Bacardi Nederland
Photo: Bacardi Nederland / Rebekka Mell

Het grootste festival van België gaat eind deze week van start. Onder meer MuseP!NKMumford and SonsFlorence + The MachineThe Cure en Tool geven optredens op het hoofdpodium. Maar er is nog veel meer te beleven op Rock Werchter; zo is er dit jaar voor het eerst een dubbele Casa Bacardí te vinden!

Al jaren is het een vertrouwde plek op Rock Werchter: de Casa Bacardí op het festivalterrein. Voor de oplettende festivalganger zal te zien zijn dat deze partylocatie een nieuw jasje heeft gekregen. Hoewel geen officieel podium in het blokkenschema, kun je hier terecht voor de betere Caribische tunes en Latin dansmoves.

Een tweede Casa Bacardí i.s.m. Studio Brussel

Dit jaar zet Bacardí het feestje voort op CNTRL PARK. Centraal gelegen op The Hive, is dit gebied alleen toegankelijk voor wie op The Hive, The Hive My Space of The Hive Resort verblijft. Je kunt er terecht voor een hapje, een drankje en natuurlijk een feestje. Tot in de late uurtjes is het gezellig en kun je losgaan op het programma, verzorgd door Studio Brussel.

De line-up

Woensdag 26 juni (21:00-04:00): winnaar DJ contest, Black Mamba, Skyve & Eva De Roo, Jeroen Delodder & Bert Van Steenberghe
Donderdag 27 juni (23:00-04:00): Hush Heffner, Jonas Decleer & Linde Merckpoel
Vrijdag 28 juni (23:00-04:00): Superstyling, Double D & Stijn Van De Voorde
Zaterdag 29 juni (23:00-04:00): Proudmich, Bram Willems & Eva De Roo, Soul Shakers
Zondag 30 juni (23:00-04:00) : Mr. T, Omdat Het Kan Soundsystem & Average Bob

Mojito, de ideale festivalcocktail

Bacardi Nederland
Photo credit: Bacardi Nederland / Rebekka Mell

Naast lekkere dansmuziek en een heerlijke sfeer heeft Casa Bacardí nog iets unieks te bieden: een heuse cocktailbar. Professionele bartenders maken in een handomdraai een verse rumcocktail voor je klaar. Wat dacht je van een uitgekiende combinatie van rum, verse limoen, verse munt, suiker en bruiswater? Inderdaad ja: de mojito!
Met deze frisse mojito in de hand, waan je je al dansend in de Caraïben.

Meet-up: ‘The class of Rock Werchter 2019’

Festileaks meeting
Photo: Kamiel Scholten / Festileaks

We willen jullie heel graag een keer in het echt ontmoeten! Daarom organiseren we op vrijdag om 14:00 uur een meet-up voor de Festileaks Community op Rock Werchter 2019. Ennuh, de eerste 50 mensen die zich melden voor de Casa Bacardí op het festivalterrein voorzien wij van een heerlijke mojito, om daarna met zijn allen op de foto te gaan: ‘Festileaks presents: the class of Rock Werchter 2019’.

Ga mee op een onvergetelijke busreis naar twee bucketlist-festivals in Oost-Europa

Festileaks Festivalvakantie 2022

Rock Werchter 2019

Rock Werchter 2017
Photo: Jokko

Rock Werchter vindt dit jaar plaats van 27 tot en met 30 juni. Tickets zijn nog steeds te koop via de website. Wil je weten hoe het vorig jaar was op het Belgische festival? Check dan alles over de afgelopen editie in het Festivalrapport.

Wil je alvast in de stemming komen voor het festival? Beluister dan ook onze Spotify-playlist van het festival.

Als Content Manager verantwoordelijk voor o.a strategie en performance. Beschouwt Paradiso als haar huiskamer en festivals als haar zomervakantie. Al vele festivals bezocht, maar Lowlands (16x) en DTRH (6x) blijven favoriet.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.