Advertisement
Pinkpop
Tickets
17-19 juni 2022
Nederland
Landgraaf, Nederland

Frank Lammers stagedivet tijdens Rowwen Hèze op Pinkpop 2019

Rowwen Heze - Pinkpop 2019
Photo: Bart Heemskerk (Pinkpop 2019)

Een verrassing tijdens het optreden van Rowwen Hèze op IBA Parkstad Stage vanmiddag. Acteur Frank Lammers zong een stukje mee tijdens het optreden van de Limburgse band. Als afscheid koos de Brabander voor een stagedive.

Helemaal vlekkeloos ging de duik van de acteur niet. Hoewel Frank Lammers aan het publiek vroeg om hem goed op te vangen, viel hij vooral tussen de toeschouwers door. Heel erg onder de indruk was de acteur niet van zijn valpartij. Binnen enkele seconden liet hij zich door het publiek omhoog tillen en kon hij eindelijk crowdsurfen.

Frank Lammers was op het podium verschenen om een nummer van Rowwen Hèze aan te kondigen. Daar bleef het niet bij. Na de aankondiging zong de acteur van onder meer Undercover ook mee tijdens ‘Bestel Mar’. Het stagediven was een onfortuinlijk, maar onvergetelijk afscheid.

Het optreden van de Brabatse acteur is niet het enige verassingsoptreden van dit jaar. Bij Armin van Buuren staan vanavond onder meer Van Halen-zanger David Lee Roth en Marco Borsato op het podium.

Wat vind jij van Pinkpop 2019?

Was jij op Pinkpop dit jaar? Wij willen graag weten wat je van het festival vond. Je kunt hieronder punten geven aan het festival. In september concluderen we welke festivals het tofste waren tijdens de Festileaks Festival Awards. Deelname is vrijwillig en anoniem.

[awards poll=”festileaks-festival-awards-2019″ festival=”pinkpop”]

Pinkpop 2019

Pinkpop 2018 Mainstage
Photo: Monique Biermans /Festileaks

De 50e editie van Pinkpop werd gehouden in het pinksterweekend, van 8 t/m 10 juni in Landgraaf. Onder meer Mumford & SonsThe Cure en Fleetwood Mac. Met Festileaks hoefde je niks te missen van het festival: check bijvoorbeeld alle live-updates van het festival op onze site, Facebook en Instagram. Ook kun je interessante artikelen uit de rubriek ‘50 jaar Pinkpop‘ lezen, zoals over de dance-acts die de afgelopen jaren op Pinkpop hebben gestaan. Voor meer informatie kun je terecht op de officiële website.

Pinkpop Logo

Pinkpop 2022

Locatie
Nederland
Landgraaf, Nederland
Datum 17-19 juni 2022
Tickets Dagkaarten vanaf €120. Combitickets vanaf €245. Kopen