Marco Borsato bevestigt gastoptreden op Pinkpop 2019

1518
Marco Borsato
Foto: Don Crusio/Festileaks

Gisteren kwamen de eerste berichten naar buiten dat Marco Borsato vanavond op het podium van Pinkpop verschijnt. Vandaag bevestigt de zanger dat gerucht, en voegt eraan toe dat Davina Michelle en John Ewbank ook van de partij zijn.

Gisterenavond kwam voor het eerst naar buiten dat Borsato het podium van Pinkpop gaat betreden. Vandaag reageert de zanger van onder meer ‘Dochters’ en ‘Rood’ op de geruchten. ”En ik maar denken dat het geheim was” lijkt de bevestiging van het optreden te zijn.

Het verrassingsoptreden van Marco Borsato vindt plaats tijdens de show van Armin van Buuren. De twee brachten samen met Davina Michelle en John Ewbank het nummer ‘Hoe Het Danst’ uit, dat ze met zijn vieren ten gehore gaan brengen. Borsato is niet de enige die een gastoptreden geeft. Eerder werd de komst van onder meer Van Halen-zanger David Lee Roth bevestigd.

Of het bij deze artiesten gaat blijven is niet duidelijk. Armin van Buuren werkte samen met veel Nederlandse artiesten. Een aantal van hen, zoals Jacqueline Govaert van Krezip, staan ook op het affiche van Pinkpop 2019. Ook voor acts als Kensington of Within Temptations Sharon den Adel zou het niet de eerste keer op het podium in Landgraaf zijn.

Wat vind jij van Pinkpop 2019?

Was jij op Pinkpop dit jaar? Wij willen graag weten wat je van het festival vond. Je kunt hieronder punten geven aan het festival. In september concluderen we welke festivals het tofste waren tijdens de Festileaks Festival Awards. Deelname is vrijwillig en anoniem.

[awards poll=”festileaks-festival-awards-2019″ festival=”pinkpop”]

Pinkpop 2019

Photo: Thijs Jacobs / Festileaks

De 50e editie van Pinkpop werd gehouden in het pinksterweekend, van 8 t/m 10 juni in Landgraaf. Onder meer Mumford & SonsThe Cure en Fleetwood Mac. Met Festileaks hoefde je niks te missen van het festival: check bijvoorbeeld alle live-updates van het festival op onze site, Facebook en Instagram. Ook kun je interessante artikelen uit de rubriek ‘50 jaar Pinkpop‘ lezen, zoals over de dance-acts die de afgelopen jaren op Pinkpop hebben gestaan. Voor meer informatie kun je terecht op de officiële website.

Ga mee op een onvergetelijke busreis naar twee bucketlist-festivals in Oost-Europa

Festileaks Festivalvakantie 2022

Stervende, door de festivalloze zomer. Is het al 2021?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.