Advertisement

Maurits Westerik nieuwe directeur Best Kept Secret

BKS 2019
Photo: Ben Houdijk / Best Kept Secret Festival

Best Kept Secret begon vanochtend aan hun laatste festivaldag, maar het festival komt nog even met groot nieuws. Het festival heeft namelijk een nieuwe festivaldirecteur. Maurits Westerik, tevens frontman van de band Bewilder, wordt de nieuwe festivaldirecteur en neemt volgend jaar Robert Swarts over, zo meldt 3voor12.

In het interview vertelt Westerik dat hij met programmeur Roel Copppen een kop koffie ging drinken om te kijken wat deze editie goed ging, wat komend jaar anders kan en wat al in de koker zit voor 2020. Dit komt op een spannend moment, want Bewilder is net weer de studio ingedoken voor een nieuwe plaat.

Als festivaldirecteur verwacht Maurits Westerik ook inhoudelijk een stempel op het programma te gaan drukken. Zo vertelde hij met programmeur Roel Coppen een kop koffie te gaan drinken om te kijken wat er deze editie goed ging, wat we komend jaar anders kunnen doen en wat al loopt voor 2020.”

Wat vind jij van Best Kept Secret 2019?

Was jij op BKS dit jaar? Wij willen graag weten wat je van het festival vond. Je kunt hieronder punten geven aan het festival. In september concluderen we welke festivals het tofste waren tijdens de Festileaks Festival Awards. Deelname is vrijwillig en anoniem.

[awards poll=”festileaks-festival-awards-2019″ festival=”best-kept-secret”]

Best Kept Secret 2019

BKS 2019 David Funk
Photo credit: Ben Houdijk / Best Kept Secret Festival

Best Kept Secret vindt dit jaar plaats in het laatste weekend van mei en begin juni. Op 31 mei, 1 en 2 juni 2019 strijkt het festival neer in Hilvarenbeek. Bon IverKraftwerk en Christine and the Queens zijn de headliners.

Best Kept Secret Logo

Best Kept Secret 2019

Locatie
Nederland
Hilvarenbeek, Nederland
Datum 31 mei - 2 juni 2019
Line-up
St. Paul
Bon Iver
Whispering Sons
Tickets Niet meer beschikbaar.