Down The Rabbit Hole 2019 organiseert BBQ op donderdagavond

773
down the rabbit hole 2018
Photo: Down The Rabbit Hole

Down The Rabbit Hole organiseert wegens succes van vorig jaar een barbecue op donderdagavond. De barbecue vindt plaats op het strand voor de festivalpoort.

Aankomende vrijdag begint dan eindelijk Down The Rabbit Hole. De fanatieke festivalganger kan donderdag al terecht op de camping om een goed plekje te claimen. De organisatie maakt bekend dat ze een barbecue organiseren op het strand vlak voor het festivalterrein. Op het terrein zullen grote barbecues komen te staan, zelf moet je zorgen voor het vlees. Vlees en een vega(n) variant zijn ook te koop op de camping.

Aankomende donderdag kun je de camping op in Beuningen. Als je hulp nodig hebt met het inpakken kun je gebruik maken van onze paklijst! Ook helpt festivaldirecteur Ide Koffeman je met vijf tips om je blokkenschema compleet te maken. Heb je toch een gaatje over, maak dan kennis met Sons.

Down The Rabbit Hole 2019

Down The Rabbit Hole 2017

In 2019 is Down The Rabbit Hole alweer toe aan zijn zesde editie. Het intieme festival, wat ooit begon als ‘kleine broertje van Lowlands’ heeft in zijn korte bestaan al vele Festileaks Festival Awards in ontvangst mogen nemen. Ook in 2019 verwachten we in het weekend van 5-7 juli een prachtige editie in Beuningen. Met onder andere Editors, Thom Yorke, UnderworldJanelle Monaé en Balthazar op het affiche lijkt dit al een garantie te zijn. Een ticket weten te bemachtigen en alvast toe aan wat voorpret? Beluister dan onze Spotify-playlist, of bekijk de sfeerfoto’s op ons Instagram-account.

Student Kunst en Economie aan de HKU, fanatieke cd verzamelaar en heeft het liefste festivalposters als behang. Met een brede muzieksmaak probeer ik zoveel mogelijk festivals van mijn bucketlist af te strepen. Onder andere groot fan van Editors, Foals en Mumford and Sons.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.