DTRH-fotoverslag: de 6 leukste pre-parties op de festivalcamping

714
DTRH
Photo: Alejandra Broersma / Festileaks

Op donderdag zijn festivalgangers al welkom op Down The Rabbit Hole, terwijl het officiële programma pas op vrijdag start. Wat doen al deze mensen nou op the day before? Check hier onze sfeerimpressie!

Donderdag stranddag

DTRH
Photo credit: Festileaks / Alejandra Broersma

Eén van de geweldige aspecten van het terrein van Down The Rabbit Hole; het meer. Tel hier een lekker zonnetje bij op en je hebt een heuse stranddag pal naast de ingang van het festival.

Lauw bier en harde muziek

DTRH
Photo credit: Festileaks / Debbie Spaan

Pak de campingstoeltjes er maar bij met chips, lauw bier en een geluidsboxje voor de hits. Alle ingrediënten voor een gezellig feestje in de achtertuin van je tent.

BBQ-en bij de ingang

DTRH
Photo credit: Festileaks / Alejandra Broersma

Inmiddels een echte traditie op de donderdag van Down The Rabbit Hole; de gezamenlijke BBQ. Je kan je eigen eten mee nemen om te grillen op de lange barbecue maar ook kan je bij het tentje ertegenover een heus grillpakket halen. Lekker eten en gezelligheid gegarandeerd!

Beachvolleyballen

DTRH
Photo credit: Festileaks / Alejandra Broersma

Er wordt zelfs nog flink gesport op donderdag! Bij het meer vindt men een volleybalnet. Met wat geluk heb je een mede-festivalganger die precies een volleybal mee heeft. Voor je het weet staan er twee teams aan beide kanten van het net fanatiek te beachvolleyballen!

Versierde tenten

DTRH
Photo credit: Festileaks / Debbie Spaan

Als het tentenkamp staat, is het natuurlijk tijd om alles te versieren. Lichtjes en slingers overal zorgen voor extra gezelligheid op de camping!

Rode Kruis Silent Disco

Gelukkig worden festivalgangers niet volledig aan hun lot overgelaten als het op vermaak aan komt. Het Rode Kruis staat het hele weekend bij de ingang met een bijzonder project. ‘s Middags kun je hier terecht om met een koptelefoon naar heftige verhalen van vluchtelingen zonder verblijfsvergunningen te luisteren. ‘s Avonds wordt dit klein stukje terrein omgetoverd tot een Silent Disco met maximaal 100 koptelefoons. De foutste hits komen voorbij, dus alle dancemoves en zangtalenten worden uit de kast gehaald.

Wat vind jij van Down The Rabbit Hole 2019?

Was jij op Down The Rabbit Hole dit jaar? Wij willen graag weten wat je van het festival vindt. Je kunt hieronder punten geven aan het festival. In september concluderen we welke festivals het tofste waren tijdens de Festileaks Festival Awards. Deelname is vrijwillig en anoniem.

[awards poll=”festileaks-festival-awards-2019″ festival=”down-the-rabbit-hole”]

Down The Rabbit Hole 2019

Down The Rabbit Hole 2015
Foto: Kamiel Scholten / Festileaks

Down The Rabbit Hole 2019 was alweer de zesde editie van het festival op de Groene Heuvels in Beuningen. Het intieme festival, dat ooit begon als ‘kleine broertje van Lowlands’ heeft in het korte bestaan al vele Festileaks Festival Awards in ontvangst mogen nemen. Onder andere Editors, Thom Yorke, UnderworldJanelle Monaé en Balthazar stonden op het affiche en zorgden mede voor het snel uitverkopen van het festival.

Als Content Manager verantwoordelijk voor o.a strategie en performance. Beschouwt Paradiso als haar huiskamer en festivals als haar zomervakantie. Al vele festivals bezocht, maar Lowlands (16x) en DTRH (6x) blijven favoriet.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.