Advertisement
Down The Rabbit Hole
Uitverkocht
1-3 juli 2022
Nederland
Beuningen, Nederland

Napret: kijk nu verschillende shows van Down The Rabbit Hole 2019 terug

Editors
Photo: Kamiel Scholten / Festileaks

Afgelopen weekend vond Down The Rabbit Hole 2019 plaats in Beuningen. Vanaf vandaag kun je vele video’s terugkijken, waaronder de headlineshow van Editors, interviews en andere videocontent. Laat de napret maar beginnen!

De zesde editie van het festival was helemaal uitverkocht. Dit had het festival onder andere te danken aan de sterke line up. Zo schitterden dit jaar onder meer Editors, Thom Yorke, UnderworldJanelle Monaé en Balthazar op de podia. Vandaag maakt de organisatie bekend dat er nog veel filmmateriaal van deze shows is. De video’s zijn nu te bekijken op de website.

Naast de show van Editors, kun je ook verschillende tracks van andere optredens bekijken. Bijvoorbeeld van de Staat, Balthazar en Lewis Capaldi. Verder kun je er ook terecht voor exclusieve Studio Rabbit live sessies, interviews, talkshows en toffe items op het terrein van Down The Rabbit Hole.

Ook bij Festileaks kun je terecht voor genoeg napret! Check bijvoorbeeld wat jullie 25 favoriete optredens waren, of lees wat de consensus was over de shows van Janelle Monáe en Underworld. Ook kun je de festivalpodcast terugluisteren, die live vanaf het festivalterrein werd opgenomen.

Wat vond jij van Down The Rabbit Hole?

Was jij op Down The Rabbit Hole dit jaar? Wij willen graag weten wat je van het festival vindt. Je kunt hieronder punten geven aan het festival. In september concluderen we welke festivals het tofste waren tijdens de Festileaks Festival Awards. Deelname is vrijwillig en anoniem.

[awards poll=”festileaks-festival-awards-2019″ festival=”down-the-rabbit-hole”]

Down The Rabbit Hole 2019

Down The Rabbit Hole 2017

Down The Rabbit Hole 2019 was alweer de zesde editie van het festival op de Groene Heuvels in Beuningen. Het intieme festival, dat ooit begon als ‘kleine broertje van Lowlands’ heeft in het korte bestaan al vele Festileaks Festival Awards in ontvangst mogen nemen. Onder andere Editors, Thom Yorke, UnderworldJanelle Monaé en Balthazar stonden op het affiche en zorgden mede voor het snel uitverkopen van het festival.

Down The Rabbit Hole Logo

Down The Rabbit Hole 2022

Locatie
Nederland
Beuningen, Nederland
Datum 1-3 juli 2022
Line-up
Gorillaz
Disclosure
The War On Drugs
Tickets Helemaal hartstikke uitverkocht.