Pukkelpop 2019 combitickets bijna uitverkocht

Photo: Pukkelpop – JOKKO

Wie nog een combiticket wilt scoren voor Pukkelpop 2019 moet snel zijn. De weekendtickets zijn namelijk bijna uitverkocht.

Pukkelpop laat op social media weten dat de combitickets bijna zijn uitverkocht. Niet alleen deze tickets, maar ook de zaterdag en zondag tickets gaan snel. Op deze dagen spelen onder andere Tame Impala en Twenty One Pilots. De laatste kaarten voor het festival scoor je op de website.

Pukkelpop 2019

Photo: Pukkelpop – JOKKO

Pukkelpop houdt dit jaar zijn 34ste editie van festival. Het evenement kent tien podia, meer dan 200 artiesten en een prachtige festivalweide. Het festival staat bekend als een gigantisch feest en legt mede daardoor ook steeds meer de focus op elektronische muziek en hiphop. Toch blijft het grootste deel van het programma bestaan uit bands.

In 2018 stonden onder meer Arcade Fire, N.E.R.D. en Kendrick Lamar op de Belgische planken. Dit jaar sieren onder andere Tame Impala en Twenty One Pilots het affiche. Verder maakte het festival indruk met een schitterend aangeklede locatie. En dat zal de komende editie niet anders zijn. Voor meer info check je de officiële site van het festival.

Benieuwd naar de ervaringen van de bezoekers van vorig jaar? Lees deze dan gauw terug in ons festivalrapport. Beluister ook onze Spotify-playlist van het festival.

Pukkelpop Logo

Pukkelpop 2024

Locatie
België
Hasselt, België
Datum 15-18 augustus 2024
Tickets Kopen