Slipknot in 2020 naar Amsterdam

Slipknot 2018

De fans van Slipknot kunnen zich op gaan maken voor een nieuw optreden in Nederland. De band heeft bekendgemaakt dat er in 2020 een Europese tournee op de planning staat die een stop kent in Amsterdam.

Er is vooralsnog weinig bekend over de komende tournee. De metalformatie heeft via Facebook de tournee wereldkundig gemaakt, maar op exacte data moet het publiek nog wachten. Ook naar de locaties van de optredens is het vooralsnog gissen.

Check de bevestiging van de tournee hieronder:

Slipknot gaf dit jaar optredens op verschillende festivals als Graspop, Download en Rock am Ring. De laatste keer dat Corey Taylor en co. in Nederland waren te zien was in 2015. Toen gaf de band optredens in de Heineken Music Hall en waren ze headliner op FortaRock.

Slipknot

Slipknot is een Amerikaanse nu-metalband, die ontstond in 1995. Het negental brak in 1999 door met het gelijknamige debuutalbum, dat in Amerika tweemaal bekroond werd met platina. De band is het meest bekend geworden met anthems als ‘Before I Forget’ en de spectaculaire liveshows. In 2014 bracht de groep zijn meest recente album uit met .5: The Gray Chapter. Het album werd opgedragen aan de overleden bassist Paul Gray. In augustus komt er een nieuw album uit genaamd We Are Not Your Kind. ‘Unsainted’, de eerste single van de nieuwe langspeler, is al te beluisteren.