De eindfeestjes van Lowlands 2019

1356
Lowlands Tampe Impala
Photo: Kamiel Scholten / Festileaks

Lowlands 2019 is klaar, over, done. Zoals altijd gaat de laatste nacht (en dag) niet voorbij zonder een flink dansje. Ook dit jaar waren de eindfeestjes weer om van te smullen. Met als grote verrassing een set van Job Jobse in de ArmadiLLow (én Adonis).

1. De koningen van de Alpha

21:30 – Alpha. Het begin der eindfeestjes. En wat voor een start! Tame Impala bestijgt de troon om daarna nooit meer naar beneden te kijken. Het werd een optreden dat op eenzame hoogte de boeken in zal gaan.

2. Tropische nacht in de Haciënda

Bacardi
Photo: Bacardi Nederland

Op de eerste festivaldag de locatie van de Festileaks meet-up, de laatste nacht een tropische club. Onder aanvoering van Zwarte Koffie dansen de festivalbezoekers nog eenmaal de nacht weg.

3. Laat je verleiden door de Adonis

In de adonis kan je je laten verleiden door mannelijk, vrouwelijk en muzikaal schoon. Wie op tijd is en een plekje heeft weten te bemachtigen in de heetste club van Lowlands, wordt zelden teleurgesteld. Zeker niet de laatste avond: als ook Job Jobse (waarover later meer) een moppie komt meedraaien.

4. Aan boord in de Lima

Alle piraten verzamelen! In de Lima kon je inner kapitein volledig uit de panty. In de gezelligste tent van Lowlands vond je een piratenfestijn waar Kees van Hondt met genoegen naar zal hebben gekeken.

5. Het visuele schouwspel van de Bravo

Schoonheid zit van binnen. Dat geldt zéker voor de Bravo. Ook tijdens de laatste nachtelijke techno-uren bewijst deze tent, met zijn vele lampen en (bewegende!) led-schermen, zich als een visueel meesterwerkje. Smullen geblazen.

Ga mee op een onvergetelijke busreis naar twee bucketlist-festivals in Oost-Europa

Festileaks Festivalvakantie 2022

6. Rampestampen in de India

Wie BPM’s wilde klappen stond in de India op het juiste adres. Waar Franky Nuts het startschot mocht geven voor een zinderende drum-‘n-bass avond. Rampeneren op die vloer!

7. Job Jobse zwaait Lowlands 2019 uit

Het ‘???’ stond ruim een week in het programma van de ArmadiLLow. De enige area op Lowlands die van begin tot het bittere eind geopend is. De strijders die het tot het laatste moment hebben volgehouden werden beloond. Niemand minder dan Job Jobse zwaait Lowlands 2019 uit met zijn fijne beats.

Lowlands 2019

Lowlands 2019 Sfeer
Photo credit: Kamiel Scholten / Festileaks

Lowlands 2021 From Home

Dit weekend geen Lowlands. Alweer. Dat hakt erin, maar aan ons allen de taak om de vibe van het door ons zo geliefde polderfestival springlevend te houden. Het is dus (toch nog) Lowlands-week op Festileaks. We pakken de hele week uit met tal van specials rondom Lowlands: van een online escape room, via een reeks terugblikken en artiest spotlights tot een verkiezing naar de beste LLine-up ooit. Share the LLove!

Content Manager | Nieuws, video, interviews en weerman in opleiding

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.