De eindfeestjes van Lowlands 2019

1269
Lowlands Tampe Impala
Photo: Kamiel Scholten / Festileaks

Lowlands 2019 is klaar, over, done. Zoals altijd gaat de laatste nacht (en dag) niet voorbij zonder een flink dansje. Ook dit jaar waren de eindfeestjes weer om van te smullen. Met als grote verrassing een set van Job Jobse in de ArmadiLLow (én Adonis).

1. De koningen van de Alpha

21:30 – Alpha. Het begin der eindfeestjes. En wat voor een start! Tame Impala bestijgt de troon om daarna nooit meer naar beneden te kijken. Het werd een optreden dat op eenzame hoogte de boeken in zal gaan.

2. Tropische nacht in de Haciënda

Bacardi
Photo: Bacardi Nederland

Op de eerste festivaldag de locatie van de Festileaks meet-up, de laatste nacht een tropische club. Onder aanvoering van Zwarte Koffie dansen de festivalbezoekers nog eenmaal de nacht weg.

3. Laat je verleiden door de Adonis

In de adonis kan je je laten verleiden door mannelijk, vrouwelijk en muzikaal schoon. Wie op tijd is en een plekje heeft weten te bemachtigen in de heetste club van Lowlands, wordt zelden teleurgesteld. Zeker niet de laatste avond: als ook Job Jobse (waarover later meer) een moppie komt meedraaien.

4. Aan boord in de Lima

Alle piraten verzamelen! In de Lima kon je inner kapitein volledig uit de panty. In de gezelligste tent van Lowlands vond je een piratenfestijn waar Kees van Hondt met genoegen naar zal hebben gekeken.

5. Het visuele schouwspel van de Bravo

Schoonheid zit van binnen. Dat geldt zéker voor de Bravo. Ook tijdens de laatste nachtelijke techno-uren bewijst deze tent, met zijn vele lampen en (bewegende!) led-schermen, zich als een visueel meesterwerkje. Smullen geblazen.

6. Rampestampen in de India

Wie BPM’s wilde klappen stond in de India op het juiste adres. Waar Franky Nuts het startschot mocht geven voor een zinderende drum-‘n-bass avond. Rampeneren op die vloer!

7. Job Jobse zwaait Lowlands 2019 uit

Het ‘???’ stond ruim een week in het programma van de ArmadiLLow. De enige area op Lowlands die van begin tot het bittere eind geopend is. De strijders die het tot het laatste moment hebben volgehouden werden beloond. Niemand minder dan Job Jobse zwaait Lowlands 2019 uit met zijn fijne beats.

- Oproep -

Geef je op om te werken op festivals

Achter de bar op Zwarte Cross, tickets scannen op DGTL of de kassa bedienen op Down The Rabbit Hole? Schrijf je in via Festileaks en werk komende zomer op de leukste festivals van Nederland!

Was jij aanwezig op Lowlands 2019?

Was jij op Lowlands dit jaar? Wij willen graag weten wat je van het festival vond. Je kunt hieronder punten geven aan het festival. In september concluderen we welke festivals het tofste waren tijdens de Festileaks Festival Awards. Deelname is vrijwillig en anoniem.

[awards poll=”festileaks-festival-awards-2019″ festival=”lowlands”]

Lowlands 2019

Lowlands 2019 Sfeer
Photo credit: Kamiel Scholten / Festileaks

De 27e editie van Lowlands werd gehouden van 16 tot en met 18 augustus 2019 in Biddinghuizen. Onder meer Tame Impala, Twenty One Pilots, The NationalBillie Eilish, Royal Blood en New Order sierden de festivalposter. Naast muziek, bood het festival een uitgebreid programma in theater, film, dans en wetenschap. Ook was het met het uitgebreide horeca-assortiment goed vertoeven voor foodies. Lowlands 2019 was lang en breed uitverkocht, maar met Festileaks hoefde je niks te missen van het festival: check alle updates op onze site, Facebook en Instagram. Voor alle verdere informatie over het festival, kan je terecht op onze Lowlands-pagina of de website van het festival.

Content Manager | Nieuws, video, interviews en weerman in opleiding

Geld verdienen op festivals?

Achter de bar op Zwarte Cross, tickets scannen op Concert at Sea of de kassa bedienen op Down The Rabbit Hole? Schrijf je in via Festileaks en werk komende zomer op de leukste festivals van Nederland!