Pukkelpop 2019 presenteert cultuurbos VALL-EY

595
Photo: Pukkelpop - JOKKO

Pukkelpop presenteert VALL-EY, de nieuwste area van het festival. Het is de bedoeling dat bezoekers hier even bij kunnen komen, onder het genot van een verscheidenheid aan cultureel verantwoord vermaak.

De area wordt beschreven als een ware oase van rust, gelegen in het beboste gedeelte van het festivalterrein. Te midden van het groen kom je hier even op adem na alle drukte van het festival. VALL-EY biedt bezoekers een selectie aan experimentele muziek, theater, street art, kunst en andere performance art. Het ontdekken van nieuwe dingen staat er centraal, typerend voor de experimentele geest van Pukkelpop. Met een capaciteit van circa 400 man belooft het er een stuk intiemer aan te voelen dan bij de andere podia van het festival. Hierdoor biedt VALL-EY tegenwicht aan de wervelstorm van prikkels die je nog wel eens kan ervaren op de drukke festivalweide.

Lander Gyselinck, Eva De Roo en Charlotte Adigéry verzorgden de line-up van de area. Zij werden elk compleet vrijgelaten in hun keuzes voor de invulling van een festivaldag. Het programma is reeds bekendgemaakt, zie hiervoor de onderstaande aankondiging. Meer informatie vind je hier.

Ben jij ook al druk bezig met de voorbereidingen voor Pukkelpop 2019? Check dan ook snel onze lijst met must-haves voor een soepel verloop van jouw festival!

Pukkelpop 2019

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is 2018-08-16-22u23m38s-Jokko-_-1024x683.jpg
Photo: Pukkelpop – JOKKO

Dit jaar vond de 34ste editie van Pukkelpop plaats. Het evenement kent tien podia, meer dan 200 artiesten en een prachtige festivalweide. Het festival staat bekend als een gigantisch feest en legt mede daardoor ook steeds meer de focus op elektronische muziek en hiphop. Toch blijft het grootste deel van het programma bestaan uit bands. Op Pukkelpop 2019 sieren onder andere Tame Impala, Twenty One Pilots en The National (2x) het affiche. Ontdek alvast wat je kunt verwachten van de show van headliner Twenty One Pilots. Verder maakt het festival indruk met een schitterend aangeklede locatie. En dat zal de komende editie niet anders zijn. Voor meer informatie check je de officiële site van het festival.

Afgestudeerd aan de Erasmus Universiteit Rotterdam in de richting Communicatie & Media. Verliefd op vinyl en dromende van een busje om alle festivals mee af te gaan.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.