Slipknot op 28 januari 2020 naar Ziggo Dome

Slipknot 2018

Slipknot geeft in 2020 een show in de Ziggo Dome. De metalband geeft op 28 januari een optreden in de Amsterdamse zaal. Behemoth is de special guest tijdens de Europese tournee.

De mannen lieten eerder weten met hun tour een stop te maken in Amsterdam. Nu is het hoge woord eruit: op 28 januari bezoekt de band de Ziggo Dome om de komst van hun nieuwe album te vieren. De kaartverkoop start op 30 augustus om 10:00 uur. Check de officiële aankondiging van Ticketmaster hieronder.

Slipknot heeft tot nu toe niks bekendgemaakt over festivalshows in Nederland voor volgend jaar. Of dit gaat gebeuren nu ze al een zaalshow gepland hebben, is dus nog maar de vraag. Dit jaar stonden de heren wel op meerdere buitenlandse festivals, zoals Graspop en Rock am Ring.

Slipknot

Slipknot is een Amerikaanse nu-metalband, die ontstond in 1995. Het negental brak in 1999 door met het gelijknamige debuutalbum, dat in Amerika tweemaal bekroond werd met platina. De band is het meest bekend geworden met anthems als ‘Before I Forget’ en de spectaculaire liveshows. In 2014 bracht de groep zijn meest recente album uit met .5: The Gray Chapter. Het album werd opgedragen aan de overleden bassist Paul Gray. In augustus komt er een nieuw album uit genaamd We Are Not Your Kind. ‘Unsainted’, de eerste single van de nieuwe langspeler, is al te beluisteren.