Eerste festival voor Primal Scream en White Lies

Primal Scream

Daar zijn de eerste bevestigingen voor Primal Scream en White Lies. Beide bands staan volgend jaar op het Spaanse Low Festival 2020.

Voor zowel Primal Scream als White Lies is het de eerste bevestiging voor het komende festivalseizoen. De kans is dus aanwezig dat de acts een tour doen langs de festivals. Daarover is op dit moment nog niets bekend.

De artiesten zijn niet de eerste bekendmaking voor Low Festival 2020. Eerder werd namelijk de komst van Two Door Cinema Club onthuld. Vorig jaar stonden onder meer Foals er op de planken.

Primal Scream

primal scream

De Schotse band Primal Scream vindt zijn oorsprong in Glasgow, in het jaar 1982. Vijf jaar later, in 1987, komt het debuutalbum Sonic Flower Groove uit. Inmiddels zijn we alweer 32 jaar en 11 albums verder en is de band niet meer weg te denken uit de rockmuziek. Afgelopen zomer deden de heren opnieuw een ronde langs de Europese festivals en ze waren onder andere te bewonderen op Best Kept Secret.

Low Festival 2020

Low Festival vindt jaarlijks plaats in het Spaanse vakantieoord Benidorm. Met Two Door Cinema Club is de eerste act van het festival bekendgemaakt, maar over het affiche hoef je je niet druk te maken. In het verleden waren acts als Kasabian, Pixies, Mø en Foals al in de Spaanse badplaats te vinden.

  • Locatie: Benidorm, Spanje
  • Data: 31 juli – 2 augustus 2020
  • Tickets: nog niet beschikbaar
  • Voor meer informatie kun je een kijkje nemen op de website van het Spaanse festival.