Eerste festivals Caribou en Parcels in 2020

589
caribou

Nieuwe deelnemers aan het festivalseizoen van 2020! Caribou en Parcels maken vandaag hun eerste festivalshows voor volgend jaar bekend.

Twee verse acts die aan de lijst met mogelijke festivalacts in 2020 toegevoegd kunnen worden. Caribou staat volgend jaar op het Portugese NOS Alive, waar Parcels een bezoek gaat brengen aan het Spaanse Vida Festival. Dit creëert mogelijkheden voor een plek op de affiches van andere Europese festivals.

Parcels was dit jaar onder meer nog op Lowlands, Pukkelpop en Down The Rabbit Hole te bewonderen. Voor Caribou is een tour langs de festivalweides in Europa alweer een tijdje geleden. In 2015 stond Dan Snaith op Rock Werchter en Lowlands. Een jaar later deed hij Best Kept Secret aan. Wel heeft hij getourd onder zijn alias Daphni, waarbij hij dit jaar nog Sónar Barcelona bezocht.

Caribou

Dan Snaith, beter bekend als Caribou, is een Canadese artiest. Zijn muziek wordt beschreven als elektronisch met invloeden van indierock en jazz. In 2014 maakte hij het album Our Love. Dit jaar bracht hij een nieuwe single uit, genaamd ”Home”. Meer informatie vind je op zijn website.

NOS Alive 2020

NOS Alive is hét festival om te bezoeken in Portugal. Door de jaren heen heeft NOS Alive verscheidene grote namen mogen ontvangen. Tijdens de editie van 2019 traden onder meer The CureBon IverSmashing Pumpkins en Thom Yorke op. Dit jaar is het de beurt aan onder meer Taylor Swift, Billie Eilish, Da Weasel en Caribou.

  • Locatie: Oeiras, Portugal
  • Datum: 9 tot en met 11 juli
  • Tickets: dagtickets €69, weekendtickets €159, verkrijgbaar via de website.
Linksvoor te vinden bij meet-ups, FESTEN of andere Festileaksfeestjes. Dol op elektronische beukplaten, harde festivalanthems en glitterende disco. Zingt bij The National, stampt bij Paul Kalkbrenner, danst bij Oscar And The Wolf en Dua Lipa en springt bij Cage The Elephant. Hoopt ooit Michael te vinden op de festivalweides.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.