Nieuw bij Festileaks: Geef je op om te werken op festivals

Sfeer Bravo - Lowlands 2018
Photo: Kamiel Scholten / Festileaks (Lowlands 2018)

Festileaks is al jaren hét platform om naartoe te gaan voor alles rondom festivals; geruchten, playlists, interviews, tips en nog veel meer. Vandaag worden we weer een stukje completer, want vanaf vandaag is het mogelijk om je via Festileaks opgeven om te werken op festivals.

Werken op festivals! Is dat zo goed als het klinkt? Ja, eigenlijk wel. Om maar gelijk de eerste voordelen in te duiken: je verdient er geld mee. Op die manier ga je niet blut, maar juist met een extra zakcentje weg van een festival. Daarnaast krijg je tijdens je werkzaamheden veel van het festival mee, in principe heb je dus een gratis entreeticket! Tot slot zijn je werkzaamheden ook nog eens gevarieerd. Van achter de bar tot tickets scannen, en van kassa werkzaamheden tot werken in de op- en afbouw.

Op deze festivals werk je

Vrijwilligers-Nirwana-2019 werken festivals
Photo: Ian Geerts / Festileaks

Als je je via Festileaks opgeeft om aankomende festivalzomer te werken, heb je de mogelijkheid om onder andere te werken op Lowlands, Down The Rabbit Hole, Zwarte Cross en Best Kept Secret. Dit is slechts een kleine greep uit het grote aantal festivals. Daarnaast is het ook mogelijk om ingezet te worden voor grote concerten, bijvoorbeeld in het Goffertpark. Afgelopen jaar stonden o.a. Muse en Phil Collins daar op de planken!

Maar het wordt nóg beter – maar echt! Geef je je nu op, dan heb je de mogelijkheid om deze maand al te beginnen. We zoeken namelijk nog toppers die willen meehelpen op Thunderdome, hét hardcore evenement van het jaar met bezoekers van over de hele wereld. Ook in de rest van de wintermaanden zijn er tal van evenementen waar jij kunt werken.

Enthousiast?

Terecht, wij ook! Schrijf je direct in via onderstaande button. Zien we jou tijdens Thunderdome al terug achter de bar op 26 oktober?