WOO HAH! heeft nu al bod gedaan op eerste headliner 2020

2196
Woo Hah
Foto: Ruben den Boer / Festileaks

WOO HAH! 2019 is nog maar net afgelopen, maar nu al heeft de organisatie een bod gedaan op de eerste headliner voor 2020. Dat laat festivaldirecteur Ruud Lemmen weten in het slotinterview van WOO HAH! 2019 met 3voor12. In het interview wordt onder andere gesproken over de mogelijkheden voor grote namen als Kanye West, Kendrick Lamar en Drake.

Terwijl het festivalseizoen nog op volle toeren draait, kijkt WOO HAH! alweer uit naar de volgende editie. Dat liet Ruud Lemmen, directeur van het festival weten in een interview met 3voor12. In het interview komen onderwerpen als VestiVille, Stormzy, en de vele afzeggingen aan bod. Ook wordt er gesproken over hoe realistisch een boeking van een grote artiest als Kanye West of Kendrick Lamar is. Lemmen laat weten dat dit het eerste jaar is waarbij er voor het einde van deze editie al een bod gedaan is op de headliner van volgend jaar. Op welke artiest een bod is gedaan, kan natuurlijk nog niet bekend worden gemaakt. Welke artiest hoop jij dat de organisatie nu al aan het regelen is?

Het hele interview check je hieronder:

WOO HAH!

Woo Hah
Foto: Thijs Jacobs / Festileaks

Ieder jaar verandert het festivalterrein van de Beekse Bergen drie dagen lang in een paradijs voor liefhebbers van hiphop. Dan vindt WOO HAH! namelijk plaats. Het festival duurde dit jaar voor de tweede keer drie dagen en tevens was het de tweede keer op deze locatie. Voor dit jaar waren onder meer Travis Scott, BROCKHAMPTON en Rae Sremmurd aangekondigd. De voorgaande jaren ontving het festival al grootheden als J. ColeA$AP Rocky en Cypress Hill. Voor meer informatie kan je terecht op de website van het festival.