Paul McCartney naar Goffertpark in 2020

Paul McCartney Freshen Up Tour 2020

Nederland krijgt weer een oud-Beatle op bezoek! Paul McCartney staat volgend jaar in Goffertpark te Nijmegen.

Op vrijdag 29 mei komt Paul McCartney een optreden geven in het Goffertpark. Dit is de eerste keer dat de zanger in Nijmegen te zien is. Check de officiële aankondiging hieronder.

Het optreden in Nijmegen is een eenmalige speciale show van de zanger in Nederland. De oud-Beatle komt dus helaas niet naar Nederlandse festivals. Wel staat de hij op TW Classic in Werchter. Ook komt hij volgende zomer naar Glastonbury in Engeland.

Ticketmaster en MOJO hintten al eerder naar de komst van McCartney. De laatste keer dat de zanger in Nederland was, was in 2016. Hier trad hij als headliner op Pinkpop op. Ook stond hij in hetzelfde jaar op Rock Werchter in België.

Paul McCartney

Paul McCartney

Paul McCartney heeft eigenlijk geen introductie nodig. Via een vriend leerde de Engelsman John Lennon kennen en niet veel later maakte de wereld kennis met The Beatles. Bij The Beatles bleef het niet. Ook solo en met Wings bleef McCartney hit na hit schrijven. In 2016 deed hij met zijn band nog Pinkpop en Rock Werchter aan. Dat was ook direct de laatste keer dat de legende in de Benelux te zien was.