TW Classic: Paul McCartney naar Werchter

Paul McCartney

Na de bevestiging voor Glastonbury 2020, is er nu nog een optreden bekendgemaakt voor Paul McCartney. De ex-Beatle zal komend jaar een optreden geven in Werchter.

De organisatie van TW Classic maakt de komst van McCartney bekend. Het lijkt er dus op dat de zanger de nieuwste editie van het festival gaat headlinen. Het is het eerste aangekondigde optreden van hem in de Benelux voor komend jaar. Wel hintte MOJO eerder vandaag al naar een optreden van de zanger in Nijmegen.

Naast het filmpje waarin de komst van Paul McCartney naar Werchter bekendgemaakt werd geeft TW Classic aan morgen met meer nieuws te komen. Studio Brussel lijkt op hun site ook alvast de datum van TW Classic te onthullen, namelijk op 21 juni 2020.

Bekijk het filmpje van TW Classic hieronder:

Paul McCartney

Paul McCartney

Paul McCartney heeft eigenlijk geen introductie nodig. Via een vriend leerde de Engelsman John Lennon kennen en niet veel later maakte de wereld kennis met The Beatles. Bij The Beatles bleef het niet. Ook solo en met Wings bleef McCartney hit na hit schrijven. In 2016 deed hij met zijn band nog Pinkpop en Rock Werchter aan. Dat was ook direct de laatste keer dat de legende in de Benelux te zien was.

TW Classic 2020

TW Classic

TW Classic is een eendaags festival en is voortgekomen uit Rock Werchter; het wordt dan ook op hetzelfde terrein gehouden. De ‘klassieke variant van Werchter’ heeft daarentegen maar één podium. Op het programma staan doorgaans ervaren en succesvolle artiesten, aangevuld met kleinere Belgische en Nederlandse acts.

De hoofdact van 2019 was Bon Jovi. Eerder stonden onder meer Guns N’Roses, Bruce Springsteen, Robbie Williams en The Rolling Stones op de planken van het festival. Veel informatie over de komende editie is nog niet bekend. Kijk voor meer informatie en voor de ticketverkoop op de website van TW Classic.

  • Datum: nog niet bekend
  • Tickets: nog niet bekend
  • Line- up: nog niet bekend
  • Locatie: Festivalpark Werchter