Rock Werchter hint naar eerste namen voor 2020

840
Rock Werchter 2018
Foto: Mathilda van Toor / Festileaks

Rock Werchter lijkt te hinten naar een bekendmaking voor 2020. Krijgen we binnenkort de eerste namen?

Op de sociale mediakanalen van het festival plaatste de Belgische organisatie in aanloop naar het weekend een geheimzinnig filmpje. Na enkele beelden van het evenement zelf is de tekst ”soon” te lezen.

Vorig jaar werden de eerste headliners al in een eerder stadium aangekondigd. Begin oktober maakte het festival de komst van The Cure, P!nk en Mumford & Sons wereldkundig. Wanneer de bekendmakingen voor 2020 precies van start gaan, is nog niet duidelijk, maar lijkt er dus op dat de Vlamingen zeer binnenkort uit hun zomerslaap ontwaken.

Check hieronder het bewuste filmpje van de organisatie:

Rock Werchter 2020

Photo: Ben Houdijk (Rock Werchter 2019)

Rock Werchter is het grootste festival in België. Dit vindt elk jaar in het dorpje Werchter plaats. Mensen uit heel Europa reizen voor vier dagen feest af naar het Belgische festival. Elk jaar presenteert de organisatie een affiche van formaat. Zo stonden artiesten als The CureP!nkMuseFlorence & The MachineTool en Mumford & Sons afgelopen editie op de planken van het evenement.

  • Locatie: Werchter, België
  • Datum: 2 tot 5 juli 2020
  • Tickets: nog niet bekend
  • Voor meer informatie kun je op de officiële website terecht.
Linksvoor te vinden bij meet-ups, FESTEN of andere Festileaksfeestjes. Dol op elektronische beukplaten, harde festivalanthems en glitterende disco. Zingt bij The National, stampt bij Paul Kalkbrenner, danst bij Oscar And The Wolf en Dua Lipa en springt bij Cage The Elephant. Hoopt ooit Michael te vinden op de festivalweides.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.