Best Tracks: dit zijn jullie favoriete nummers van Post Malone

De eerste namen voor Pinkpop 2020 zijn bekend en ‘Rockstar’ Post Malone mag zich headliner van de zaterdag noemen. Met zijn allereerste Pinkpop-show in het vooruitzicht, werpen we een blik op het oeuvre van Post. Dit zijn de nummers die jullie in 2020 tijdens de liveshow willen horen, dit zijn de Best Tracks van Posty!

Top 10 Countdown

10. ‘Hollywood’s Bleeding’
09. ‘Goodbyes’
08. ‘Psycho’
07. ‘Sunflower’
06. ‘I Fall Apart’
05. ‘Congratulations’
04. ‘Take What You Want’
03. ‘Circles’
02. ‘rockstar’

01. …

Wist je dat…?

  • … Post Malone niet volledig blank is? Naar eigen zeggen stamt hij af van indianen.
  • … Post Malone een echte gun nut is en een hoop wapens heeft? Hij gaat graag een middagje schieten om te ontspannen.
  • … ‘White Iverson’ zijn eerste grote hit was? Binnen een maand was het nummer al een miljoen keer gestreamd.
  • … Post Malone altijd zijn eigen teksten heeft geschreven, maar zijn eerste mixtape vreselijk noemt?
  • … de rapper gitaar heeft leren spelen nadat hij geïnspireerd raakte door social media?
  • … terwijl anderen vaak in discussie zijn over tot welk genre Post Malone nu precies behoort, hij zichzelf als genre-loos ziet?
  • … de allereerste tattoo uit zijn collectie een Playboy Bunny is? Post Malone staat natuurlijk bekend om zijn vele tattoos.
  • … hij Post Malone al in zijn vroege tienerjaren koos als artiestennaam? ‘Post’ is eigenlijk zijn achternaam en hij gebruikte een rap-naamgenerator om ‘Malone’ te krijgen.

Post Malone

Posty is on fire! De Amerikaanse rapper Post Malone brak in 2018 alle records na de release van zijn tweede album Beerbongs & Bentleys. Inmiddels heeft ook al een derde plaat het levenslicht gezien. Met Hollywood’s Bleeding staat het icoon ook komend jaar weer hoog op de festivalaffiches. Ondanks dit relatief kleine aantal studiowerken heeft Post Malone toch al een groot aantal hits op zijn naam staan. ‘Psycho’, ‘White Iverson’, ‘Rockstar’, ‘Better Now’ en ‘I Fall Apart’ zijn slechts een kleine greep uit zijn indrukwekkende oeuvre.

De afgelopen festivalzomers was Post Malone onder andere te zien op Rock Werchter, Lowlands, Pukkelpop en Sziget. In 2020 zal hij het hoofdpodium sieren van Pinkpop als headliner van de zaterdag.

Pinkpop 2020

Pinkpop 2018
Photo: Boy Janissen / Festileaks

Pinkpop is het oudste jaarlijks terugkerende festival ter wereld. Het festival kent een vaste formule: drie dagen lang, drie van de allergrootste acts van deze planeet, aangevuld met een divers dagprogramma. En veel meer dan dat moet het ook niet zijn. Verwacht geen gigantische randprogrammering of sprookjesachtige locaties. Het draait om de muziek op Pinkpop: kwalitatief goede, bewezen muziek. 

In 2020 vindt Pinkpop voor het eerst in het 51-jarige bestaan van het festival geen plaats, wegens het coronavirus. Red Hot Chili Peppers, Post Malone en Guns N’ Roses sierden oorspronkelijk de poster. Had je al kaarten gescoord om je favoriete bands te zien? Wie weet biedt onze Spotify-playlist nog enige troost. Beluister hem hieronder:

Pinkpop Logo

Pinkpop 2023

Locatie
Nederland
Landgraaf, Nederland
Datum 16-18 juni 2023
Tickets Dagkaarten vanaf €135. Combitickets vanaf €275. Kopen