Kanshebbers voor Pinkpop en Rock Werchter naar Lollapalooza Stockholm 2020

Kendrick Lamar
Foto: Kamiel Scholten/Festileaks

Daar zijn de eerste namen voor Lollapalooza Stockholm 2020. Onder meer Post Malone, Kendrick Lamar en Pearl Jam zijn onthuld. Het festival vindt een week na Pinkpop 2020 en een week voor Rock Werchter 2020 plaats.

De line-up is daarmee zeer interessant voor mensen die aankomend jaar Pinkpop of Rock Werchter gaan bezoeken. Zo deelt het festival in Landgraaf Post Malone, Zara Larsson en Anderson. Paak & The Free Nationals met het Zweedse festival. Het Belgische festival deelt nu Pearl Jam met het evenement in Stockholm. Het zou dus goed kunnen dat ook andere acts nog op de festivals in de Benelux te zien zijn.

Onder de aangekondigde artiesten bevinden zich ook onder meer The Killers, Camilla Cabello en Ellie Goulding. Check voor nog een greep uit de namen de lijst of de poster van het festival hieronder.

 • Post Malone
 • Pearl Jam
 • The Killers
 • Kendrick Lamar
 • Ellie Goulding
 • Anderson. Paak & The Free Nationals
 • Zara Larsson
 • Camilla Cabello
 • Rival Sons
 • Rex Orange Country
 • IDLES
 • Galantis
 • Of Monsters & Men
 • Sigrid

Ellie Goulding

Ellie Goulding scoorde hits met ‘Burn’, ‘On My Mind’ en ‘Love Me Like You Do’ en ze bracht twee studioalbums uit. Delirium (2015) is daarvan de meest recente en zorgde voor de definitieve doorbraak. Begin dit jaar maand heeft de Britse zangeres de nieuwe single ‘Flux’ uitgebracht. Later dit jaar wordt haar nieuwe album verwacht.

In 2019 stond de zangeres op BBC Radio 1’s Big Weekend. In 2017 deed ze onder andere VOLT aan. Haar optreden op Lollapalooza Stockholm is de eerste bevestiging voor 2020.

Lollapalooza Stockholm 2020

In 2020 is het tijd voor de tweede editie van Lollapalooza Stockholm. Vorig jaar stonden onder meer Foo Fighters, Travis Scott, The Swedish House Mafia, Chance The Rapper en Lykke Li op de planken van het festival. Komend jaar is het de beurt aan onder meer Post Malone en Pearl Jam.

 • Locatie: Stockholm, Zweden
 • Datum: 26-28 juni 2020
 • Tickets: Een Early Bird weekendticket kost je ongeveer €220,-
 • Meer info vind je op de officiële site
Lollapalooza Stockholm Logo

Lollapalooza Stockholm 2023

Locatie
Zweden
Stockholm, Zweden
Datum 29 juni - 1 juli 2023
Line-up
Mumford & Sons
Lil Nas X
Lizzo
Tickets Kopen