Lowlands 2020 onthult ticketinfo

Lowlands 2019 Sfeer
Photo: Kamiel Scholten / Festileaks

De organisatie van Lowlands 2020 heeft vandaag de ticketinfo bekendgemaakt. Weekendtickets kosten € 220,- en zijn vanaf 8 februari te koop. Kort daarvoor dropt het festival de eerste lading namen.

Naast het reguliere ticket kun je dit jaar ook weer met je hele vriendengroep een slag slaan. Zo kun je voor € 2100,- een groepsticket voor tien personen kopen. Dan heb je dus per ticket € 10,- korting en kun je met al je vrienden naar Biddinghuizen. Daarnaast is het ook mogelijk je Lowlands-ticket in termijnen te betalen. Je betaalt dan in je eerste termijn € 97,50 en daarna nog twee keer een termijn van € 65,-. Check de officiële aankondiging van het festival onder dit bericht.

Zoals de oplettende lezer al heeft opgemerkt, de weekendkaarten zijn €10,- duurder dan vorig jaar. Of tickets voor de pendelbussen, glamping en parkeren ook meer kosten is op dit moment niet bekend.

De organisatie laat ook weten dat ze kort voor de kaartverkoop de eerste namen voor Lowlands 2020 bekendmaken. Nog even geduld dus. Ondertussen kunnen we nog even nagenieten van de editie van 2019. Check bijvoorbeeld deze foto’s of liveoptredens.

Lowlands 2020

Lowlands 2019 Sfeer
Photo: Kamiel Scholten / Festileaks

Lowlands, zin in. Treffender dan The Opposites zullen we het nooit kunnen formuleren. Ieder jaar wordt het evenemententerrein in Biddinghuizen getransformeerd tot een feestelijk paradijs. Naast de hoogwaardige muzikale line-up, staat Lowlands ook al ruim een kwart eeuw garant voor een uitgebreid randprogramma: workshops, comedy, film of wetenschap, niets is te dol. Lowlands is een allemansvriend en daarom een onbetwist hoogtepunt van de festivalzomer. Zin in, Lowlands.

  • Locatie: Biddinghuizen, Nederland
  • Datum: 21-23 augustus 2020
  • Tickets: Uitverkocht
  • Voor meer info kun je terecht op onze speciale festivalpagina
Lowlands Logo

Lowlands 2022

Locatie
Nederland
Biddinghuizen, Nederland
Datum 19-21 augustus 2022
Line-up
Arctic Monkeys
The Opposites
Stromae
Tickets Helemaal hartstikke uitverkocht.