Lowlands 2020 compleet uitverkocht

1184
Lowlands 2019 Sfeer / Alpha
Photo: Kamiel Scholten / Festileaks

Nadat de ticketverkoop voor Lowlands 2020 vanmorgen van start ging kan de organisatie nu al het uitverkocht bordje tevoorschijn halen. Het festival maakte eerder deze week de eerste namen bekend.

Meer weten over Lowlands 2021? Check onze speciale festivalpagina met informatie over ticketverkoop, line-up, camping en ander nieuws.

Lowlands is daarmee ruim een halfjaar voor de start van het evenement volledig uitverkocht. De afgelopen jaren wist Lowlands vrijwel ieder jaar alle kaarten te verkopen. Om de zwarthandel tegen te gaan heeft Ticketmaster een platform opgericht om alsnog aan een kaartje te geraken.

Met de bevestigingen van onder andere Hollywood Vampires, The Chemical Brothers, Liam Gallagher, Stormzy en Sam Fender maakte Lowlands eerder deze week een einde aan de stilte. De eerste namen werden met veel gejuich ontvangen. Andere kanshebbers voor een spot op Lowlands zijn te vinden in het geruchtenoverzicht.

Bekijk het officiële bericht van de organisatie hier:

A Campingflight to Lowlands Paradise 2020 *official* is helemaal uitverkocht!Laat zwarthandelaren als Viagogo en…

Geplaatst door Lowlands Festival op Zaterdag 8 februari 2020

Lowlands 2020

Lowlands 2019 Sfeer
Photo: Kamiel Scholten / Festileaks

Lowlands, zin in. Treffender dan The Opposites zullen we het nooit kunnen formuleren. Helaas gooit de pandemie van het coronavirus dit jaar roet in het eten: uit voorzorgsmaatregelen gaat de editie van 2020 niet door. Ieder jaar wordt het evenemententerrein in Biddinghuizen getransformeerd tot een feestelijk paradijs. Voor 2020 stonden onder meer The Chemical Brothers, Foals en Stormy op het programma.

Ga mee op een onvergetelijke busreis naar twee bucketlist-festivals in Oost-Europa

Festileaks Festivalvakantie 2022

Naast de hoogwaardige muzikale line-up, staat Lowlands ook al ruim een kwart eeuw garant voor een uitgebreid randprogramma: workshops, comedy, film of wetenschap, niets is te dol. Lowlands is een allemansvriend en daarom een onbetwist hoogtepunt van de festivalzomer.

Beluister onze Spotify-playlist van Lowlands om je toch nog een beetje op het festival te kunnen wanen deze zomer:

Trots lid van de nieuwsredactie en muzikaal omnivoor. Voorliefde voor het hardere soort muziek maar van alle markten thuis. Van Kendrick Lamar tot La Dispute en van Sigur Rós tot Tess. Werkzaam in de zorg als verpleegkundige. In de zomer steevast te vinden op Rock Werchter en Lowlands.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.