Lowlands 2020 compleet uitverkocht

Lowlands 2019 Sfeer / Alpha
Photo: Kamiel Scholten / Festileaks

Nadat de ticketverkoop voor Lowlands 2020 vanmorgen van start ging kan de organisatie nu al het uitverkocht bordje tevoorschijn halen. Het festival maakte eerder deze week de eerste namen bekend.

Lowlands is daarmee ruim een halfjaar voor de start van het evenement volledig uitverkocht. De afgelopen jaren wist Lowlands vrijwel ieder jaar alle kaarten te verkopen. Om de zwarthandel tegen te gaan heeft Ticketmaster een platform opgericht om alsnog aan een kaartje te geraken.

Met de bevestigingen van onder andere Hollywood Vampires, The Chemical Brothers, Liam Gallagher, Stormzy en Sam Fender maakte Lowlands eerder deze week een einde aan de stilte. De eerste namen werden met veel gejuich ontvangen. Andere kanshebbers voor een spot op Lowlands zijn te vinden in het geruchtenoverzicht.

Bekijk het officiële bericht van de organisatie hier:

https://www.facebook.com/LowlandsFest/posts/3284838988198881

Lowlands 2020

Lowlands 2019 Sfeer
Photo: Kamiel Scholten / Festileaks

Lowlands, zin in. Treffender dan The Opposites zullen we het nooit kunnen formuleren. Helaas gooit de pandemie van het coronavirus dit jaar roet in het eten: uit voorzorgsmaatregelen gaat de editie van 2020 niet door. Ieder jaar wordt het evenemententerrein in Biddinghuizen getransformeerd tot een feestelijk paradijs. Voor 2020 stonden onder meer The Chemical Brothers, Foals en Stormy op het programma.

Naast de hoogwaardige muzikale line-up, staat Lowlands ook al ruim een kwart eeuw garant voor een uitgebreid randprogramma: workshops, comedy, film of wetenschap, niets is te dol. Lowlands is een allemansvriend en daarom een onbetwist hoogtepunt van de festivalzomer.

Beluister onze Spotify-playlist van Lowlands om je toch nog een beetje op het festival te kunnen wanen deze zomer:

Lowlands Logo

Lowlands 2023

Locatie
Nederland
Biddinghuizen, Nederland
Datum 18-20 augustus 2023
Tickets Helemaal hartstikke uitverkocht.