Stem nu op jouw favoriete nummers van Post Malone

556
Posty

De eerste namen voor Pinkpop 2020 zijn bekend en ‘Rockstar’ Post Malone mag zich headliner van de zaterdag noemen. Met zijn allereerste Pinkpop-show in het vooruitzicht, werpen we een blik op het oeuvre van Post. Welke nummers zou jij tijdens de festivalshow willen horen?

Je kunt kiezen uit de diverse tracks van de drie albums die Post Malone rijk is. Staan jouw favorieten op zijn debuut Stoney? Of ben jij toch meer van de nieuwere knallers op Hollywood’s Bleeding? Laat het ons nu weten in onderstaande poll. Je kunt zoveel stemmen uitbrengen als je wil, maar je mag ook een heel album overslaan. Ontbreken er nummers? Laat het ons dan vooral in de comments weten. Go!

Stem op de allerbeste tracks

Hollywood's Bleeding (2019)

Ga mee op een onvergetelijke busreis naar twee bucketlist-festivals in Oost-Europa

Festileaks Festivalvakantie 2022

View Results

Loading ... Loading ...

beerbongs & bentleys (2018)

View Results

Loading ... Loading ...

Stoney (2016)

View Results

Loading ... Loading ...

Post Malone

Posty is on fire! De Amerikaanse rapper Post Malone brak in 2018 alle records na de release van zijn tweede album Beerbongs & Bentleys. Inmiddels heeft ook al een derde plaat het levenslicht gezien. Met Hollywood’s Bleeding staat het icoon ook komend jaar weer hoog op de festivalaffiches. Ondanks dit relatief kleine aantal studiowerken heeft Post Malone toch al een groot aantal hits op zijn naam staan. ‘Psycho’, ‘White Iverson’, ‘Rockstar’, ‘Better Now’ en ‘I Fall Apart’ zijn slechts een kleine greep uit zijn indrukwekkende oeuvre.

De afgelopen festivalzomers was Post Malone onder andere te zien op Rock Werchter, Lowlands, Pukkelpop en Sziget. In 2020 zal hij het hoofdpodium sieren van Pinkpop als headliner van de zaterdag.

Pinkpop 2020

Pinkpop 2018
Photo: Boy Janissen / Festileaks

Pinkpop is het oudste jaarlijks terugkerende festival ter wereld. Het festival kent een vaste formule: drie dagen lang, drie van de allergrootste acts van deze planeet, aangevuld met een divers dagprogramma. En veel meer dan dat moet het ook niet zijn. Verwacht geen gigantische randprogrammering of sprookjesachtige locaties. Het draait om de muziek op Pinkpop: kwalitatief goede, bewezen muziek. 

In 2020 vindt Pinkpop voor het eerst in het 51-jarige bestaan van het festival geen plaats, wegens het coronavirus. Red Hot Chili Peppers, Post Malone en Guns N’ Roses sierden oorspronkelijk de poster. Had je al kaarten gescoord om je favoriete bands te zien? Wie weet biedt onze Spotify-playlist nog enige troost. Beluister hem hieronder:

Als Content Manager verantwoordelijk voor o.a strategie en performance. Beschouwt Paradiso als haar huiskamer en festivals als haar zomervakantie. Al vele festivals bezocht, maar Lowlands (16x) en DTRH (6x) blijven favoriet.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.