Stevie Nicks soloheadliner op Amerikaans festival

502
Fleetwood Mac
Photo: Polaris

Afgelopen zomer zagen we Stevie Nicks nog met Fleetwood Mac optreden op Pinkpop en Werchter Boutique. Nu is bekend dat de zangeres in 2020 solo gaat optreden, onder andere op het Amerikaanse Jazz Aspen Snowmass Labor Day Experience in september.

Deze aankondiging is de eerste festivalshow voor de zangeres in 2020. Het Amerikaanse festival wordt gehouden van 4 tot en met 6 september. Komt de zangeres eerder in het jaar ook naar Europa? Overigens is het ook mogelijk dat Nicks aankomende zomer met Fleetwood Mac op ons continent te zien is. In juni hintte de band nog naar een optreden op Glastonbury.

Stevie Nicks

Stevie Nicks kennen we vooral als zangeres van Fleetwood Mac. In 1975 kwam ze bij de Britse band en werd razend populair. Naast haar successen met Fleetwood Mac bracht ze ook meerdere soloalbums uit, waaronder Bella Donna met hits als ‘Edge of Seventeen’ en ‘Leather and Lace’. Haar laatste album, 24 Karat Gold: Songs from the Vault, stamt uit 2014.

Tussen festivals, concerten en reizen door studeer ik leraar aardrijkskunde. Groot fan van Metallica en heilig van overtuigd dat John Coffey een comeback gaat maken

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.