Combi Plus tickets Graspop 2020 uitverkocht

Graspop 2018
Foto: Samuel van der Lee / Festileaks

Wie graag al een dag eerder zijn tent wou zetten op de camping van Graspop 2020 heeft nu helaas pech. De Combi Plus tickets zijn volledig uitverkocht. Dagkaarten en vier-dagentickets zijn nog wel verkrijgbaar.

De Combi Plus tickets voor Graspop 2020 zijn volledig uitverkocht. Dat meldt de organisatie van het festival op hun kanalen. Met deze kaarten kon je een dag eerder op camping Boneyard je tent plaatsen. Wel kan je nog altijd een gewoon combiticket aanschaffen. Ook dagkaarten zijn nog steeds te verkrijgen.

Het festival blaast dit jaar maar liefst 25 kaarsjes uit. Dit wordt toepasselijk gevierd met een XL-editie en een flinke line-up. Zo staan bands als Iron Maiden, Faith No More, Deep Purple, Judas Priest en Aerosmith op de planken van het Belgische festival.

Graspop 2020

Graspop Metal Meeting, zoals het Belgische festival voluit heet, vindt jaarlijks plaats in het Belgische Dessel. Dit jaar gaat het festival net als in 2018 door het leven als Graspop XL. Het festival biedt plaats aan de beste acts uit het metal- en rockgenre en dat voor drie dagen lang. Vorig jaar vonden Within Temptation, Slayer, Slipknot en Kiss nog de weg naar België. Komende zomer is het de beurt aan onder meer Iron Maiden, Faith No More en Deep Purple.

  • Locatie: Dessel, België
  • Datum: 18-21 juni 2020
  • Tickets: voor de volledige beleving betaal je € 249,- en een dagticket kost € 105,-
  • Meer informatie vind je op de officiële website.

Alvast in de stemming komen voor de editie van 2020? Luister dan naar onze speciale Spotify-playlist.

Graspop Metal Meeting Logo

Graspop Metal Meeting 2024

Locatie
België
Dessel, België
Datum 20-23 juni 2024
Line-up
Alice Cooper
Scorpions
Machine Head
Tickets Helemaal hartstikke uitverkocht.