Sum 41, Bad Religion en meer op punkdag Lokerse Feesten 2020

Punk’s not dead denken ze bij Lokerse Feesten 2020. Zo maakt de organisatie de komst van onder meer Sum 41 en Bad Religion bekend.

Daar zijn de eerste namen voor de punkdag van Lokerse Feesten 2020. Sum 41, Bad Religion en Flogging Molly komen op woensdag 5 augustus naar het Belgische Lokeren. In een eerder stadium werd de komst van onder meer Lionel Richie en Black Eyes Peas al bekendgemaakt.

Wil je absoluut aanwezig zijn op deze punkdag? De dagtickets voor het evenement zijn inmiddels al in de verkoop. De prijzen verschillen per dag. Later gaan er ook nog combitickets in de verkoop.

Sum 41

De Canadese poppunkers van Sum 41 zijn helemaal terug. Afgelopen zomer brachten ze nog hun zesde album, Order In Decline uit. Hiermee touren ze nu de hele wereld rond. Het is al een tijdje geleden dat de heren in de Benelux te zien waren. Zo stonden ze in 2017 nog op Pinkpop en Graspop. Komende zomer zijn ze onder andere te zien op Rock Werchter en Lokerse Feesten. De band rondom frontman Deryck Whibley scoorde hits met ‘Still Waiting’, ‘Fat Lip’, ‘Pieces’ en ‘Into Deep’.

Lokerse Feesten 2020

Lokerse Feesten 2016

De Lokerse Feesten trekken jaarlijks vele duizenden bezoekers naar Lokeren. Het festival – dat een dikke week duurt – kenmerkt zich door op genre geprogrammeerde dagen. Afgelopen zomer waren onder meer Oscar and the WolfChristine and the QueensScorpionsThe Offspring en Keane van de partij. Volgend jaar zijn onder meer Lionel Richie, Sum 41 en Flogging Molly van de partij.

  • Locatie: Lokeren, België
  • Datum: 31 juli t/m 9 augustus
  • Ticktets: dagkaart € 53,-; combitickets gaan later in de verkoop
  • Voor meer informatie kun je terecht op officiële festivalwebsite

Lokerse Feesten Logo

Lokerse Feesten 2024

Locatie
België
Lokeren, België
Datum 2-11 augustus 2024
Tickets Kopen