Lokerse Feesten 2019 strikt Scorpions en Europe voor metaldag

Lokerse Feesten 2016

De organisatie van Lokerse Feesten 2019 heeft vandaag nieuwe namen voor de metaldag bekend gemaakt. Niemand minder dan Scorpions en Europe treden op in België.

De rockbands treden op tijdens de metaldag op zondag 4 augustus. De organisatie maakt ook bekend dat er dit jaar een indoor metalstage zal zijn. Check de aankondiging hieronder.

Eerder werden voor de Lokerse Feesten 2019 onder andere The Offspring en Oscar and the Wolf bevestigd.

Scorpions

Scorpions is een metalband uit Hanover, Duitsland, die vooral populair en bekend werd in de Benelux en met name in Nederland dankzij de hit ‘Still Loving You’. De groep scoorde meerdere hits zoals ‘Send Me An Angel’ en ‘Wind of Change’. De afgelopen jaren stond de legendarische band onder andere op Graspop.

Lokerse Feesten 2019

De 45e editie van de Lokerse Feesten vindt plaats van 2 tot en met 11 augustus in het Belgische Lokeren. Vorig jaar gaven onder andere Simple MindsDropkick MurphysThe Prodigy en Kasabian op de planken. Dit jaar zijn publiekstrekkers Oscar and the Wolf en The Offspring te bewonderen.

De kaartverkoop is inmiddels gestart, meer informatie hierover is te vinden op de website van het festival. Hier zijn de festivalkaarten te koop en het is mogelijk campingkaarten en eet- en drinkbonnen aan te schaffen.

Lokerse Feesten Logo

Lokerse Feesten 2024

Locatie
België
Lokeren, België
Datum 2-11 augustus 2024
Tickets Kopen