Christine and the Queens en Róisin Murphy naar Lokerse Feesten 2019

christine and the queens
christine and the queens

Lokerse Feesten trapt de vrijdag wederom af met twee nieuwe namen. Op 7 augustus verwelkomt het festival Christine and the Queens en Róisin Murphy.

De midweekse festivaldag staat dit jaar volledig in het teken van vrouwelijke acts. Met Christine and the Queens en Róisin Murphy zijn de eerste twee acts bekend. De organisatie van Lokerse Feesten maakt later meer namen bekend.

Lokerse Feesten maakte eerder de komst van Scorpions, The Offspring en Oscar and the Wolf wereldkundig.

Christine and the Queens

christine and the queens

Héloïse Létissier, ofwel Christine and the Queens, is een Franse zangeres. Na haar tweede EP speelde ze in het voorprogramma van onder andere Lykke Li, Woodkid en Stromae. Ze brak internationaal door met haar debuutalbum Chaleur Humaine. Hier staat onder meer hitsingle ‘Christine’ op. De tweede plaat Chris verscheen in september 2018. Volgende zomer staat de zangeres onder meer op Roskilde en Best Kept Secret. Meer informatie vind je op haar website.

Lokerse Feesten 2019

De 45e editie van de Lokerse Feesten vindt plaats van 2 tot en met 11 augustus in het Belgische Lokeren. Vorig jaar stonden onder andere Simple MindsDropkick MurphysThe Prodigy en Kasabian op de planken. Dit jaar zijn publiekstrekkers Oscar and the Wolf en The Offspring te bewonderen.

De kaartverkoop is inmiddels gestart, meer informatie hierover is te vinden op de website van het festival. Hier zijn de festivalkaarten te koop en het is mogelijk campingkaarten en eet- en drinkbonnen aan te schaffen.


Lokerse Feesten Logo

Lokerse Feesten 2024

Locatie
België
Lokeren, België
Datum 2-11 augustus 2024
Tickets Kopen

Over de auteur ✍️

Sam van Reenen

Trotse Head of News en muzikaal omnivoor. Voorliefde voor het hardere soort muziek, maar van alle markten thuis. Van Kendrick Lamar tot La Dispute en Deafheaven en van Sigur Rós naar Burial en Atmosphere. Vernoemde zijn hond naar de beste zangeres van Nederland en werkzaam als verpleegkundige. In de zomer steevast te vinden op Rock Werchter en Best Kept Secret.

Meer van Sam