Zelfbevestiging: Rival Sons naar Graspop 2020

Rival Sons
Photo: Jimmy Fontaine

Een nieuwe naam voor Graspop 2020. De Amerikaanse band Rival Sons gaat op tournee met Aerosmith en staat daardoor ook in Dessel. Dit viel te lezen op de Facebookpagina van de groep.

Zojuist plaatste de band een poster van de komende tournee van Aerosmith op hun pagina. Rival Sons zal tijdens de tournee van de legendarische rockband het voorprogramma verzorgen en krijgt daardoor ook een plek op Graspop.

Op de poster is te zien dat beide bands op 21 juni een show geven op Graspop 2020. Aerosmith was al eerder aangekondigd, net zoals onder andere Iron Maiden, Judas Priest, Faith No More en Deep Purple.

Check de zelfbevestiging van Rival Sons hier:

Rival Sons

https://www.youtube.com/watch?v=-MA0m1K2jW4

De Californische heren van Rival Sons timmeren al een aantal jaar hard aan de weg. Deze bluesrock band heeft al met vele giganten in het vak het podium gedeeld als voorprogramma. Zo ging de band mee op tour met Black Sabbath, Guns N’ Roses en Aerosmith, om er maar een paar te noemen. Volgens Ozzy Osbourne zijn ze “The best band i’ve seen in a long time”. Hun meest recente album Feral Roots kwam in 2019 uit.

Graspop 2020

Graspop Metal Meeting, zoals het Belgische festival voluit heet, vindt jaarlijks plaats in het Belgische Dessel. Dit jaar gaat het festival net als in 2018 door het leven als Graspop XL. Het festival biedt plaats aan de beste acts uit het metal- en rockgenre en dat voor drie dagen lang. Vorig jaar vonden Within Temptation, Slayer, Slipknot en Kiss nog de weg naar België. Komende zomer is het de beurt aan onder meer Iron MaidenFaith No More en Deep Purple.

  • Locatie: Dessel, België
  • Datum: 18-21 juni 2020
  • Tickets: voor de volledige beleving betaal je € 249,- en een dagticket kost € 105,-
  • Meer informatie vind je op de officiële website.

Alvast in de stemming komen voor de editie van 2020? Luister dan naar onze speciale Spotify-playlist.

Graspop Metal Meeting Logo

Graspop Metal Meeting 2024

Locatie
België
Dessel, België
Datum 20-23 juni 2024
Line-up
Alice Cooper
Scorpions
Machine Head
Tickets Kopen