Lokerse Feesten 2020 presenteert Snow Patrol

Lokerse Feesten heeft weer een nieuwe act bekendgemaakt. Snow Patrol komt deze zomer naar België.

Op maandag 3 augustus staan de mannen van Snow Patrol op Lokerse Feesten 2020. Dit jaar blaast de band 25 kaarsjes uit, wat gevierd wordt met een paar exclusieve festivalshows. Wil je hier bij zijn? De voorverkoop van de maandag van het Belgische festival is vandaag van start gegaan.

De band voegt zich op het affiche bij onder meer Sum 41 en Bad Religion, die voor de punkdag op het programma staan. Ook Lionel Richie is deze zomer van de partij. Tickets voor deze dagen zijn ook al te koop.

Snow Patrol

Snow Patrol is een Noord-Ierse/Schotse alternatieve rockband, opgericht in 1993 te Dundee, Schotland. Het eerste album, Songs for Polarbears, bracht de groep uit in 1998. Dit werd echter geen commercieel succes. De band bleef relatief onbekend, tot ze in 2004 Final Straw uitbrachten. Hierop stonden hits als ‘Run’ en ‘Chocolate’. Het grootste succes kwam in 2006, toen de band Eyes Open releaste. Hierop stond monsterhit ‘Chasing Cars’, waarmee de band zich definitief als grote naam bestempelde. De band maakte hierna nog twee albums, maar daarna bleef het even stil rondom Snow Patrol. Inmiddels zijn de heren terug met hun nieuwe album Wildness en touren ze weer volop.

Lokerse Feesten 2020

Lokerse Feesten 2016

De Lokerse Feesten trekken jaarlijks vele duizenden bezoekers naar Lokeren. Het festival – dat een dikke week duurt – kenmerkt zich door op genre geprogrammeerde dagen. Afgelopen zomer waren onder meer Oscar and the WolfChristine and the QueensScorpionsThe Offspring en Keane van de partij. Volgend jaar staan onder meer Lionel Richie, Sum 41 Snow Patrol op het affiche.

  • Locatie: Lokeren, België
  • Datum: 31 juli t/m 9 augustus
  • Ticktets: dagkaart € 53,-; combitickets gaan later in de verkoop
  • Voor meer informatie kun je terecht op officiële festivalwebsite

Lokerse Feesten Logo

Lokerse Feesten 2024

Locatie
België
Lokeren, België
Datum 2-11 augustus 2024
Tickets Kopen