Festileaks Festivalvakantie 2022: Ga mee op een onvergetelijke busreis naar twee bucketlist-festivals in Oost-Europa. Pre-registratie gestart »
HomeFestivalsGeen tickets bemachtigd voor Lowlands 2020? Zo ben je er alsnog bij

Geen tickets bemachtigd voor Lowlands 2020? Zo ben je er alsnog bij

-

Heb je geen tickets kunnen bemachtigen voor Lowlands 2020? Geen paniek: met deze vier methodes kun je er dit jaar alsnog bij zijn.

Meer weten over Lowlands 2021? Check onze speciale festivalpagina met informatie over ticketverkoop, line-up, camping en ander nieuws.

Lowlands raakte dit jaar al snel uitverkocht. De lineup met onder meer The Chemical Brothers, Liam Gallagher, Stormzy en Hollywood Vampires leek erg in de smaak te vallen. Mocht jij nou naast een ticket voor Lowlands hebben gegrepen, dan zijn er gelukkig nog een paar manieren waarop je toch nog bij het feest in Biddinghuizen aanwezig kan zijn.

1. Fanmarktplaats

Het is nog heel even wachten tot je hier daadwerkelijk gebruik van kunt maken, maar Ticketmaster komt later dit jaar met een eigen platform voor secondary ticketing, mogelijk onder de naam Fanmarktplaats. Op deze plek kun je Lowlands-tickets van medefestivalgangers kopen, maar heb je de zekerheid van de echtheid van het kaartje. De oude barcode wordt namelijk ongeldig gemaakt en jij krijgt een nieuwe eigen unieke code. Ook bij Fanmarktplaats zullen er maximumbedragen worden ingesteld die je voor een ticket kunt vragen (waarschijnlijk +20% boven face value). We houden je op de hoogte van ontwikkelingen rondom Fanmarktplaats.

2. Hou winacties in de gaten

Elk jaar zijn er verscheidene platforms die via winacties kaarten weggeven. Zo geeft KINK vanaf 24 februari Lowlandstickets weg. Hiervoor kan je je inschrijven via de website. Wordt jouw naam genoemd op de radio? Dan heb je een halfuur om van je te laten horen via de KINK-app. Lukt dit, dan zijn de tickets van jou!

3. Wachten op extra tickets

Mochten bovenstaande tips niet werken, dan kun je wellicht nog wachten op nieuwe tickets. Vorig jaar deed het festival vlak voor de start van het evenement extra kaarten in de verkoop, die afkomstig waren van niet-gebruikte sponsorblokkades. Dat is eigenlijk bijna ieder jaar wel het geval.

Lowlands 2020

Lowlands 2019 Sfeer
Photo: Kamiel Scholten / Festileaks

Lowlands, zin in. Treffender dan The Opposites zullen we het nooit kunnen formuleren. Helaas gooit de pandemie van het coronavirus dit jaar roet in het eten: uit voorzorgsmaatregelen gaat de editie van 2020 niet door. Ieder jaar wordt het evenemententerrein in Biddinghuizen getransformeerd tot een feestelijk paradijs. Voor 2020 stonden onder meer The Chemical Brothers, Foals en Stormy op het programma.

Naast de hoogwaardige muzikale line-up, staat Lowlands ook al ruim een kwart eeuw garant voor een uitgebreid randprogramma: workshops, comedy, film of wetenschap, niets is te dol. Lowlands is een allemansvriend en daarom een onbetwist hoogtepunt van de festivalzomer.

Beluister onze Spotify-playlist van Lowlands om je toch nog een beetje op het festival te kunnen wanen deze zomer:

Joëlle van Wissen
Linksvoor te vinden bij meet-ups, FESTEN of andere Festileaksfeestjes. Dol op elektronische beukplaten, harde festivalanthems en glitterende disco. Zingt bij The National, stampt bij Paul Kalkbrenner, danst bij Oscar And The Wolf en Dua Lipa en springt bij Cage The Elephant. Hoopt ooit Michael te vinden op de festivalweides.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisment -

Must Read

Handig: op dit festival rekenen ze voor eens en altijd af...

Vrienden zoeken. 'Wij staan tussen de geluidstoren en de derde bar van links, en dan nog een beetje naar voren vlakbij iemand met een...

Verslag: Zitten deed zeer tijdens Rewire