Lowlands 2019 verkoopt extra tickets

Lowlands 2018 Sfeer
Photo: Kamiel Scholten / Festileaks (Lowlands 2018)

Heb je naast een ticket voor Lowlands gegrepen? Goed nieuws! Het festival verkoopt op vrijdag extra kaartjes.

Het festival was al vroeg uitverkocht. Op vrijdagochtend gaan de laatste 304 kaarten in de verkoop. Deze kan je kopen via Ticketmaster. Check de aankondiging van Lowlands hieronder.

Er is nog meer nieuws vanuit Biddinghuizen. Op donderdag vindt de jaarlijkse Rabobank What’s Happening Headphone Disco plaats. De koptelefoon krijg je voor 5 munten borg, daarna is het dansen geblazen met drie kanalen. Dit jaar zijn er 10,000 koptelefoons meer dan vorig jaar, dat kan alleen maar één groot feest worden.

Lowlands 2019

Sfeer terrein - Lowlands 2018
Photo: Kamiel Scholten / Festileaks (Lowlands 2018)

De 27e editie van Lowlands vindt plaats van 16 tot en met 18 augustus 2019. Het festival vindt traditiegetrouw plaats op het festivalterrein in Biddinghuizen, naast attractiepark Walibi Holland. De complete line-up van deze editie is inmiddels compleet. Onder meer Tame Impala, Twenty One Pilots, The NationalJames BlakeThe Vaccines en, na afzegging van headliner The Prodigy, ook De Staat geven een optreden op het evenement. Tickets voor het festival in Biddinghuizen zijn al een tijdje uitverkocht

Voor meer informatie over het festival kun je de officiële website bezoeken. Wil je je alvast opwarmen voor de aankomende editie van het festival? Beluister dan onze Spotify-playlist hieronder.

Lowlands Logo

Lowlands 2024

Locatie
Nederland
Biddinghuizen, Nederland
Datum 16-18 augustus 2024
Tickets Helemaal hartstikke uitverkocht.