Advertisement

AJ Tracey en meer naar WOO HAH! 2020

Photo: Ashley Verse

Wederom nieuwe namen voor het affiche van WOO HAH! 2020. De organisatie bevestigt de komst van onder andere AJ Tracey en meer.

Na de bevestiging van onder meer Royce Da 5’9″ en Trippie Redd in de vorige weken, zijn daar nu in totaal vier nieuwe namen voor het hiphop-festival. Het lijstje met nieuwe namen ziet er als volgt uit:

  • AJ Tracey
  • Yung Lean
  • Murda
  • TNGHT

TNGHT bevestigde zichzelf al eerder voor het festival door een tourschema op hun socialmedia-kanalen. WOO HAH! 2020 laat weten dat we volgende week wederom nieuwe namen mogen verwachten.

Daarnaast komt de organisatie met nieuws over de kaartverkoop. De zondagtickets zijn namelijk compleet uitverkocht. Bezoekers die toch onder meer Kendrick Lamar willen zien optreden, zullen dus een weekendticket moeten aanschaffen.

AJ Tracey

Photo: Ashley Verse

Ché Wolton Grant, beter bekend onder zijn artiestennaam AJ Tracey, is een Britse rapper. In 2011 bracht hij zijn eerste muziek uit via Soundcloud, toen nog onder de namen Looney en Loonz. Het jaar daarna kwam zijn eerste mixtape Didn’t Make The Cut uit. AJ Tracey brak pas echt door bij het grote publiek na de release van de EP The Front. In 2016 bracht hij het nummer ‘Thiago Silva’ uit samen met Dave. Zijn self-titled debuutalbum AJ Tracey kwam in 2019 uit. Op dit album staat ook het nummer ‘Ladbroke Grove’, vernoemd naar de wijk in West-Londen waar hij vandaan komt. Met dit nummer had hij zijn grootste hit tot nu toe.

WOO HAH! 2020

Woo Hah
Foto: Thijs Jacobs / Festileaks

Iedere zomer verandert het festivalterrein van de Beekse Bergen drie dagen lang in een paradijs voor liefhebbers van hiphop. Dan vindt WOO HAH! namelijk plaats. Voor de zevende editie staan onder meer Kendrick LamarA$AP Ferg en Ski Mask The Slump God op het affiche.

  • Locatie: Festivalterrein Beekse Bergen, Nederland
  • Datum: 10-12 juli 2020
  • Tickets: Een weekendkaart inclusief camping kost € 189,-; dagtickets vanaf € 59,- 
  • Meer informatie vind je op officiële festivalwebsite.